Novosti Sport Događanja

Advent u Turopolju: Tijekom trajanja manifestacije organizatori su pripremili pregršt zanimljivih događanja

26.11.2022. / Redakcija

Društvo žena TUR u suradnji s lokalnim nogometnim klubom, DVD-om i Mjesnim odborom priprema zanimljiv program tijekom adventa.

- Dolaskom najljepšeg doba u godini, doba adventa, i ove godine će se u Turopolju svake nedjelje u poslijepodnevnim satima paliti adventske svijeće koje će popratiti prigodan program – poručili su organizatori.

Advent u Turopolju otvara radionica za djecu koja će se održati u 16 sati, a sudionici će na njoj moći naučiti kako izraditi božićne ukrase. Od 17 sati na video zidu moći ćete pratiti utakmicu između Hrvatske i Kanade.

U 18 sati upalit će se prva adventska svijeća, a nakon toga nastupit će Dječji zbor Područne škole Rakitovec.

- Uz sve navedeno nudi Vam se i obilje dobrog društva i blagdanskog raspoloženja uz neizostavan besplatni čaj i kuhano vino, kao prigodni kolače te ostala jela i pića kako koji vikend – dodaju organizatori.

Naravno sve navedeno održavat će se kao i prošle godine u Parku Turopoljskih branitelja te društvenom domu na istoj lokaciji.

- A za kraj najave i jedna "ekskluzivna" vijest, koja će to i postati ako nam vremenske prilike to i dozvole, imat ćemo prilike se sanjkati te neslužbeno otvoriti sanjkalište koje je u izgradnji. Kako god bilo, vidimo se svake nedjelju na sada već svima poznatoj lokaciji u Turopolju – zaključili su organizatori.

Podijeli