°C 18

Besplatna radionica Škole mentalne aritmetike: Možda je baš vaše dijete malac-genijalac

21.05.2019.

Petar Brnada

Škola mentalne aritmetike Malac Genijalac Velika Gorica priprema besplatnu radionicu na kojoj ćete se moći pobliže upoznati sa samim programom škole u sklopu kojega će klinci kroz mentalnu aritmetiku razvijati cijeli spektar intelektualnih i kognitivnih vještina.

Riječ je o vještinama poput fotografskog pamćenja, logičkog razmišljanja, koncentracije, pažnje, samopouzdanja, fokusiranja i sl., a u sklopu radionice provesti će se i testiranje djece koje je preduvjet za upis u Školu.

-Po obavljenom testiranju, dati ćemo roditeljima naše stručno mišljenje i ponuditi upis u jesenske grupe koje počinju s radom 7.9.2019. godine na lokaciji Velika Gorica - Centar za poduku HELENA, A.K.Miošića 23a- kažu iz Škole.

Da biste sudjelovali na besplatnoj radionici potrebno je da prijavu s imenom vašeg djeteta i datumom rođenja zajedno s vašim kontakt podacima (e-mail i mob) pošaljete na e-mail: MalacGenijalacVG@gmail.com.

Besplatna radionica održat će se 2. lipnja u velikogoričkom hotelu Garden Hill.

-Točno vrijeme održavanja radionice za Vaše dijete definirati ćemo i javiti Vam nakon formiranja grupa. Poklonite Vašem djetetu znanje - osigurajte mu mjesto u jesenskim grupama Škole mentalne aritmetike Malac Genijalac VELIKA GORICA već danas- poručuju iz Škole te dodaju da požurite s prijavama jer je broj mjesta ograničen.