Novosti Sport Događanja

BRAK NA PRVU Između Nikoline i Antona nema iskrica: "Navikli smo jedno na drugo kao prijatelji"

02.04.2024. / Maja Peranić

Nastavlja se sociološki eksperiment "Brak na prvu" kroz tv show u kojem sudjeluje i naša sugrađanka Nikolina Dianežević. Parovi su u prošloj epizodi dobili zadatak putem pisma podijeliti s partnerom neko teško iskustvo koje ih je izgradilo kao osobu.

Nikolin partner Anton pisao je o vezi s medicinskom sestrom koja je 'kriva' za njegovu današnju zatvorenost prema ženama jer je shvatio da ne smije žuriti s odnosom. Nikolina je odmah povezala zašto je tako zatvoren prema njoj, a ona je pisala o svojim vezama za koje smatra da su je promijenile kao osobu jer je nakon svake spoznala nešto novo o sebi.

Par je posjetila stručnjakinja Sanela koja je željela čuti od Antona što mu se sviđa kod Nikoline, a on je istaknuo komunikaciju. No Sanela je željela znati privlači li ga seksualno, a Anton je napokon jasno rekao da ga ne privlači. Istaknuo je svoje napore oko gradnje odnosa s Nikolinom, no Sanela smatra da su njegov trud i angažman izostali.

-Naviknuli smo se jedno na drugo kao prijatelji i nema tu nikakvih pokušavanja za nešto više ni s moje ni s njegove strane-rekla je Nikolina.

Iduća epizoda je večeras na RTL-u u 21,15.

Podijeli