Novosti Sport Događanja

'Brak na prvu': Kristina iz Velike Gorice svoju će sreću pokušati pronaći kao kandidatkinja popularnog tv show-a!

05.10.2021. / Maja Peranić

Druga sezona popularnog televizijskog show-a Brak na prvu s emitiranjem počinje 12. listopada na RTL-u. Ovog puta, u nadi da će pronaći ljubav svog života, za sudjelovanje u emisiji odlučila se i naša sugrađanka 28-godišnja Kristina Belčić.

Riječ je o mladoj vozačici taksija koja je zbog dviju propalih veza potpuno razočarana u ljubav. No velika je obožavateljica showa 'Brak na prvu' te nije dvojila ni trena kad je vidjela prijave za drugu sezonu, rekla je za RTL.

Rođena je u Njemačkoj, a u Hrvatsku je doselila sa šest godina te živi u Velikoj Gorici.

Kaže kako nije dvojila da se prijavi za sudjelovanje u ovom show-u, a to joj je i izazov na koji je, kako ističe, spremna 200%.

Kristina se nada da će joj eksperti pomoći vratiti vjeru u ljubav. Traga za iskrenim i zabavnim partnerom koji će je poštovati i voljeti bez obzira na sve, a rado bi osnovala i obitelj.

Iz RTL-a su najavili kako će parove u drugoj sezoni spajati stručni tim u sastavu doktorice i magistre psihoterapije Ive Stasiow, spisateljice i stručnjakinje za muško-ženske odnose Sanele Kovačević Nelly te već poznatog profesora psihologije i sudskog vještaka za psihologiju Borisa Blažinića.

Prva sezona kontroverznog showa 'Brak na prvu' izazvala je veliki interes javnosti te je svakodnevno gotovo pola milijuna gledatelja pratilo razvoj ljubavnog odnosa dvoje stranaca koji su se hrabro odlučili na taj eksperiment, a show je izrodio čak tri ljubavna para, ističu producenti.

Koga će eksperti ovog puta spojiti, i kakvog su partnera predvidjeli našoj sugrađanki Kristini doznat ćete u utorak od 21.15 sati na RTL-u

(foto: RTL)

Podijeli