Novosti Sport Događanja

Brak na prvu: Velikogoričanka Nikolina i Anton izrekli sudbonosno "DA"

07.02.2024. / Redakcija

U jučerašnjoj epizodi Braka na prvu na red je došlo i vjenčanje Velikogoričanke Nikoline Dianežević i Antona, rođenog Kanađanina hrvatskog podrijetla koji živi u Španjolskoj.

Anton voli fotografiju, jogu i pustolovine, a radi kao profesor engleskog jezika te od partnerice želi da je poštena, iskrena, zabavna i voli se šaliti. Dosad je bio s mlađim djevojkama jer je uvijek okružen mladima, a eksperti iz emisije odlučili su ga spojiti s Nikolinom. Avanturističkog je duha, empatična, voli vožnje motorom, kuhati pa eksperti misle da će si karakterno odgovarati. Eksperti se nadaju da će Anton prepoznati kod Nikoline otvorenost i spremnost za avanturu.

Dan je vjenčanja Antona i Nikoline. Anton je bio jako uzbuđen i njegov kum smatra da mu je krajnje vrijeme da pronađe nekoga, a najveća mu je mana što traži srodnu dušu, što je jako teško naći. Nikolina je također bila jako uzbuđena i jedva je čekala da sve počne i vidi svog partnera.

Nikolina pristiže na lokaciju vjenčanja dok Anton dolazi pred matičara jako nervozan, ali gosti su to protumačili da mu je jako stalo do svega. Antonova prva reakcija o Nikolini je jako pozitivna, ali moraju se bolje upoznati, a i gosti su bili optimistični i misle da bi mogli biti odličan par. „Rekle su mi sve moje cure da sam mu se svidjela i da me upija“, rekla je Nikolina. Na fotografiranju su bili dosta opušteni, a Nikolinu je oduševilo njegovo traženje pravog pristupa prema njoj.

Nakon vjenčanja Anton je putem videopoziva nazvao roditelje da se Nikolina upozna s njima. Nikolinu je oduševio spontanošću jer oni nisu znali da će ih nazvati pa je sve djelovalo još opuštenije. „Bio sam sretan i uzbuđen, želio sam da vide kako je lijepa i lijepo govori i bilo mi je drago što su to vidjeli“, rekao je mladoženja i na kraju su se dogovorili da će spavati u istom krevetu.

Hoće li medeni mjesec parovima stvarno biti 'meden' - ne propustite pogledati u ponedjeljak, 12. veljače u 21.15 na RTL-u, a dan prije na platformi Voyo!

Galerija slika

Brak na prvu: Velikogoričanka Nikolina i Anton izrekli sudbonosno "DA" Brak na prvu: Velikogoričanka Nikolina i Anton izrekli sudbonosno "DA" Brak na prvu: Velikogoričanka Nikolina i Anton izrekli sudbonosno "DA"

Podijeli