°C 17

Bravo Štefice! Prvo mjesto na Bučijadi za najljepše uređen štand

07.10.2019.

Romana Šimek

Buča je, kažu, kraljica jeseni, a Bučijada kraljica jesenjih turističkih manifestacija u županiji. Ovogodišnja, 15. Bučijada u Ivanić-Gradu, održana protekloga vikenda, iznova je okupila bojne posjetitelje. Prodajni sajam bučinog ulja, proizvoda od buča i ostalih prehrambenih proizvoda, izložba skulptura i instalacija „Buča kao inspiracija“, kulturno zabavni program, gastro ponuda, promocija autohtona vina škrlet..., dio su sadržaja ove poznate manifestacije koju organizira Turistička zajednica Grada Ivanić-Grada.


foto: Štefica Dianežević/Facebook

Etno Udruga Turopoljska Posavina nagrađena je 1. mjestom za najljepše uređen štand, a Udrugu je predstavljala članica Štefica Dianežević.

Na štandu su bili izloženi kreativni radovi "Vilenjaci". S obzirom da je u pitanju bila Bučijada, vilenjaci su morali poprimiti malo drugačije oblike i tako su nastale kreacije s bučama. 

-Radovi su moje skromne kreacije i dekoracije. Puno događanja, puno izlagača, nastupa folkloraša, bendova, malih koncerata, izložbi......jednom riječju lijepo. Veselimo se Gastru, vidimo se!- poručila je gospođa Štefica.

 

Galerija slika

Bravo Štefice! Prvo mjesto na Bučijadi za najljepše uređen štand Bravo Štefice! Prvo mjesto na Bučijadi za najljepše uređen štand Bravo Štefice! Prvo mjesto na Bučijadi za najljepše uređen štand Bravo Štefice! Prvo mjesto na Bučijadi za najljepše uređen štand Bravo Štefice! Prvo mjesto na Bučijadi za najljepše uređen štand Bravo Štefice! Prvo mjesto na Bučijadi za najljepše uređen štand