Novosti Sport Događanja

Buševčani pozivaju na završnu konferenciju projekta Buš Eko?!, u goste stiže predstava „Pale sam na svijetu“

11.05.2022. / Petar Brnada

Energetski, kulturni i održivi razvoj Buševca – ulaganje u programe i infrastrukturu lokalne zajednice (Buš Eko?!) poziva vas na završnu konferenciju projekta Buš Eko?! koja će se održati u petak, 13. svibnja s početkom u 18:00 sati u prostorima Društvenog doma Buševec.

Projekt Energetski, kulturni i održivi razvoj Buševca – ulaganje u programe i infrastrukturu lokalne zajednice (Buš Eko?!) financiran je iz Europskog socijalnog fonda putem Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Glavni cilj projekta je kapacitirati organizacije civilnog društva (OCD-e) za lokalni razvoj vođen zajednicom te unaprijediti suradnju organizacija civilnog društva i šire lokalne zajednice kroz povećanje iskorištenosti javnih prostora za društveni život kroz civilno-javno partnerstvo i međusektorsku suradnju.

Partneri na projektu su Društvo za oblikovanje održivog razvoja (vodeći partner), Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske, Prvo hrvatsko seljačko prosvjetno i dobrotvorno društvo Ogranak Seljačke sloge Buševec i Grad Velika Gorica. Projekt se provodio u razdoblju od lipnja 2020. godine do svibnja 2022. godine.

U sklopu programa „Kultura za velike i male“ kojeg podržava Ministarstvo kulture Republike Hrvatske u goste dolazi nova predstava Scene 10410 Gorica „Pale sam na svijetu“ u kojoj glume Ana Vilenica i Tomislav Krstanović, a režiju potpisuje Ivana Čoh.

-Pozivamo sve klinceze i klince (a mogu i njihovi roditelji) da dođu u Dom kulture Buševec ovu subotu 14. svibnja jer predstava počinje u 11 sati. Ulaz je besplatan-poručuju Buševčani.

Podijeli