°C 21

Buševčani pripremaju 22. Smotru kazališnih amatera županije

09.04.2019.

Petar Brnada

U organizaciji Ogranka Seljačke sloge Buševec ove vas subote u istoimenom Domu kulture očekuje 22. izdanje SKAZŽ-a -Smotre kazališnih amatera Zagrebačke županije.

Smotra se i ovog puta održava pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije, a započet će u 13 sati kada će na daske koje život znače izaći Zaprešićko kazalište za djecu i mlade POU-a sa svojom predstavom „Pismo iz Zelengrada“.

Od 15 sati imate priliku pogledati Gradsko kazalište Jastrebarsko sa svojim kazališnim komadom „I neka vam loptice uvijek budu naklonjene“, a od 17 sati PAX-ić Amatersko kazalište POU-a Samobor koje će izvesti predstavu „Chicago“.

Zelinsko amatersko kazalište na pozornici će u 19 sati izvesti svoju predstavu „Proščenje“, a kao posebni gosti smotre u 20:15 sati nastupit će Dramska družina KUD-a „Sv. Juraj“ iz Draganića“ s predstavom „Tvoju sliku ljubim“.

-Volite li kazalište? Želite se dobro nasmijati? Hoćete vidjeti što to kazalištarci sa područja naše županije rade? Sve to možete, samo trebate doći na 22. Smotru. Izaberite si nešto od četiri predstave koje su u konkurenciji za Državnu smotru ili možda gostujuću predstavu iz Draganića, opustite se i uživajte. I sve to gratis. Jedina vaša zadaća je da pljeskom nagradite one koji vam se svide- poručuju Buševčani.

Foto: OSS Buševec