°C 23

Craftbeer kutak, glazba i plesni show na VG festu

02.06.2017.

ivana

VG FEST je festival urbane kulture koji će se po četvrti put održati u Velikoj Gorici 3. i 4. lipnja u organizaciji Turističke zajednice grada Velike Gorice, a u suradnji s Udrugom G.A.S. i Plesnim klubom Megablast.

Festival će i ove godine okupiti brojne profesionalne i amaterske umjetnike iz Zagreba i Velike Gorice – od glazbenika raznih žanrova, plesača, sportaša, DJ-eva do performera koji će središnji velikogorički park pretvoriti u veliku umjetničku radionicu u kojoj mogu sudjelovati i posjetitelji i umjetnici.

Sve počinje sutra u 10 sati ujutro s vježbanjem u workout parku, bit će tu oslikavanja lica, zmajarenja, modelarstva i cirkuska predstava za djecu.

Kroz dva dana festivala očekuju vas besplatne radionice, DJ slušaonica na kojoj će se predstaviti mlade snage velikogoričke elektro scene, prigodna prodaja knjiga u sklopu akcije Gradske knjižnice V.Gorica „Sve za 5!“, a posebno ističemo i prvi Craftbeer Corner koji će na platou ispred Pučkog otvorenog učilišta predstaviti četiri domaće nezavisne pivovare (San servolo, Zmajska pivovara, Visibaba i Bad Brewery) s najnovijim pivskim uradcima.

Oba dana festivala završavaju velikim koncertima poznatih hrvatskih izvođača: u subotu 3. lipnja od 21 sat očekuje vas nastup grupe Pavel, a u nedjelju 4. lipnja koncert Ede Maajke!