Novosti Sport Događanja

Cvijeće male Ide: Dom kulture bio je premali za sve koji su htjeli pogledati mjuzikl

25.05.2023. / Ivana Ćurić

"Cvijeće male Ide“ mjuzikl je u dva čina skladatelja Aleksandra Kačurova baziran na istoimenoj bajci Hansa Christiana Andersena, nastao entuzijazmom i u suradnji Anine glazbaonice i VIS Danica. Premjerno je izveden u Domu kulture Buševec u sklopu programa "Kultura za velike i male".

Tako je publika prošle subote mogla uživati u 24 glazbena broja koji vode od bliskog pop-rocka i jazz stila do bajkovitog finala u klasičnom obliku. Raznolikost stilova toliko je velika da će u mjuziklu svatko pronaći nešto za sebe. Svaki song praćen je koreografijom koju je osmislila Dora Antolčić, za kostimografiju je najviše zaslužna Tatjana Pereković, ali i svaki član mjuzikla, dok je Miroslav Radović bio zadužen za scenografiju.

Neki songovi imaju igre riječi, neki na zanimljiv način prikazuju stare plesove, a neki daju užitak u slušanju vokala. Mjuzikl je balansiran da bude dječji i razigran, ali da s druge strane bude dovoljno ozbiljan da iskaže teže teme smrti i prolaznosti bez da spusti raspoloženje, što ga čini savršenim za jedan obiteljski izlazak, pa se nadamo novim izvedbama na goričkoj kulturnoj sceni.

Galerija slika

Cvijeće male Ide: Dom kulture bio je premali za sve koji su htjeli pogledati mjuzikl Cvijeće male Ide: Dom kulture bio je premali za sve koji su htjeli pogledati mjuzikl Cvijeće male Ide: Dom kulture bio je premali za sve koji su htjeli pogledati mjuzikl Cvijeće male Ide: Dom kulture bio je premali za sve koji su htjeli pogledati mjuzikl Cvijeće male Ide: Dom kulture bio je premali za sve koji su htjeli pogledati mjuzikl Cvijeće male Ide: Dom kulture bio je premali za sve koji su htjeli pogledati mjuzikl Cvijeće male Ide: Dom kulture bio je premali za sve koji su htjeli pogledati mjuzikl Cvijeće male Ide: Dom kulture bio je premali za sve koji su htjeli pogledati mjuzikl

Podijeli