°C 23

Danas dvije predstave i Susret zborova

05.06.2017.

ivana

Današnja Gorička večer počinje u 17 sati u Parku dr.Franje Tuđmana gdje će u predstavi uživati najmlađi Velikogoričani, no neće nedostajati ponude ni za one starije.

U 17 sati počinje predstava Teatra Poco Loco za djecu "Pjeva mi se pjesma". Predstavu izvode Maja Katić, Zrinka Kušević, Dunja Fajdić, Davorka Horvat, Ivana Djula i Vera Pfaff


Mali Velikogoričani predstavu će besplatno moći pratiti na prostoru iza Pučkog otvorenog učilišta,a a slučaju kiše predstava će se održati u Dvorani Gorica.

Teatar Poco Loco ima glazbeni sustav za koncerte za djecu te ih, uz pomoć glume i dobre režije scenskog nastupa uvodi u čudesan svijet rocka, popa, narodne, klasične i jazz glazbe. Da bi stupanj zabave bio što viši, za pjesme su osmišljeni i jednostavni koraci te na kraju koncerta cijela mala publika pleše s izvođačima. Nema sjedenja, samo ludi ritmovi i luda zabava.
Atrij u Šetalištu F. Lučića 15 lokacija je na kojoj će se održati predstava "Moderno doba" Ogranka seljačke sloge Buševec s početkom u 21 sat.

Satirični triptih Ivana Rožića donosi jednu svakodnevnu situaciju o životu s mobitelom, futurističku priču o modernoj kupnji , mladima u virtualnom svijetu te završava "seminarom" o modernom kazalištu u kojem moderni,mladi redateljBuševčane pokušava poučiti tajnama suvremenog kazališta.

U slučaju kiše predstava će se održati u Dvorani Galženica.

Za one koji bi se radije opustili uz pjesme tu je Susret pjevačkih zborova koji će se u dvorani Gorica POUVG-a održati u 19 sati. Već tradicionalno u sklopu „Goričkih večeri“ Pučko otvoreno učilište Velika Gorica organizira susret pjevačkih zborova Grada Velike Gorice na kojem zaljubljenici u vokalnu glazbu prezentiraju svoja postignuća.