°C 17

Danas u GKM-u: Blagdansko fotografiranje s ljubimcem i predavanje o važnosti skloništa za životinje

28.11.2019.

Romana Šimek

Za posljednji dan Savjet mladih organizirao je humanitarno fotografiranje s ljubimcima u Goričkom klubu mladih te predavanje Skloništa za životinje Velika Gorica. Za fotografiranje su uredili foto-kutak u pravom blagdanskom duhu. Svatko tko prisustvuje će na mjestu dobiti izrađenu fotografiju, a sve je potpuno besplatno.

-Pozivamo sve da dođu sa svojim ljubimcima u naš klub i fotografiraju se. Ovo će ujedno biti i druženje sugrađana s ljubimcima, ali i prilika da ukažemo pozornost na važnost brige o našim ljubimcima. Naravno, fotkanje je besplatno, ali će pored biti kutija za donacije za Udrugu Sigurna kućica. Njima su, nažalost, novci za životinje uvijek potrebni pa im želimo malo pomoći u zimsko doba.-, rekla nam je Katarina Drvodelić, organizatorica.

Fotografiranje će odraditi ekipa iz Record Teama Velika Gorica pod vodstvom Filipa Čaćije. Prvi dio događaja počinje u 17:30 sati, a predavanje će biti od 19:30 sati. -Nalazimo se na drugom katu Galženice pa će možda nekim vlasnicima biti nespretno doći gore sa psima. Bez brige, gore postoji i terasa na kojoj će se onda psi moći osvježiti, a imamo dosta prostora i unutra.-, dodala je.

Do sada su se na Danima mladih održale dvije radionice i predavanje 'Kako živjeti bez plastike'. Događaj koji se trebao odviti sutra, Kviz znanja, otkazan je, a organizatori zahvaljuju na razumijevanju. Sve informacije o nadolazećim eventima možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook stranici.