Novosti Sport Događanja

'Dani gnjeva' u Kinu Gorica: Jason Statham u vrhunskom akcijskom trileru Guya Ritchieja

03.05.2021. / Petar Brnada

U Kino Gorica stigao je vrhunski akcijski triler 'Wrath of man' u režiji legendarnog Guy Ritchieja u kojem glavnu ulogu tumači akcijska zvijezda- ništa manje legendaran Jason Statham!

Priča slijedi misterioznog H, zaštitara opakog pogleda koji radi za tvrtku koja prevozi novac u Los Angelesu i koji je odgovoran za prijevoz milijuna dolara po gradu. Tijekom pljačke vozila za koje su bili zaduženi, njegovi kolege ostaju iznenađeni preciznošću i vještinama koje će H pokazati i pitaju se tko je on zapravo i odakle je došao.

Kao što to uvijek biva u Ritchijevim inače zanatski perfektnim akcijama, i ovaj film obiluje uvrnutim detaljima i epskim dijalozima koji će se prepričavati godinama. Uz Stathama, glavne uloge tumače Scott Eastwood i Josh Hartnett.

-Guy Ritchie, redatelj poznat po sumanutim zapletima, još sumanutijim likovima i nadrealnim situacijama ponovno se na setu našao s jednim od najpopularnijih akcijskih zvijezda današnjice – Jasonom Stathamom. Film za preporučiti- kažu iz POUVG-a.

Ovo novo filmsko djelo u kojemu akcije nikako neće nedostajati, možete pogledati već večeras, 3. svibnja. u 20:00 sati, ali i sutra, 4. svibnja, i to u istom terminu.

Podijeli