Novosti Sport Događanja

Dani Lukavca uz izložbe, priredbe, utakmice, procesiju, mise, koncerte...

11.05.2022. / Petar Brnada

U Lukavcu sutra započinje proslava Dana mjesta povodom čega je pripremljen bogat višednevni program.

-Drage naše Lukavčanke i Lukavčani, susjede i susjedi i dragi gosti, od 12. do 15. svibnja pridružite nam se na obilježavanju dana našeg (ne tako) malog mjesta. Pridružite nam se u sportu i rekreaciji, u iću i piću, u molitvi i muzici- pozivaju organizatori.

Proslava počinje u četvrtak, 12. svibnja, kada će se održati sveta misa i procesija sa svijećama, a nastavlja se već sutradan, 13. svibnja, svetom misom u 19 sati koju će predvoditi mons. dr. Ivan Šaško, zagrebački pomoćni biskup. U 20:30 sati u NK Lukavec zasvirat će tamburaški sastav Zlatnik.

Subota, 14. svibnja, u Lukavcu donosi i Dan otvorenih vrata DVD-a, vatrogasnu vježbu, izložbu malih životinja, priredbu školske djece, utakmicu NK Lukavec-NK Vrapče, gulaš za sve goste i koncert grupe Veza.

Zadnjeg dana proslave, u nedjelju 15. svibnja, položit će se vijenci kod spomenika hrvatskim braniteljima kao i kod spomenika NOB-a, a održat će se i sveta misa, svečana sjednica MO Lukavec te koncert kulturno-umjetničkog društva Stari grad.

Podijeli