
'Dani okusa hrvatske tradicije': Među 11 restorana jela će promotivno pripremati i jedan gorički!
Beli žganci od krumpira s tropom, krvavice, buncek s dinstanim kiselim zeljem, cvečinknedli ili pak kukuruzna zlevanka… Sve to dio je jelovnika u jedanaest restorana s područja Zagrebačke županije nositelja standarda 'Okusi tradicije zagrebačkog kraja, u kojima se od 15. do 25. studenoga održavaju prvi nacionalni Dani Okusa hrvatske tradicije.
Tako će jela po promotivnim cijenama od 75 i 95 kuna za tri slijeda pripremati: Ekopark Krašograd (Pisarovina), hotel Bunčić (Vrbovec), hotel Princess (Jastrebarsko), restoran Ivančić (Jastrebarsko), izletište Suhina (Sveta Nedelja), restoran Samoborska klet (Samobor), seoski turizam Kezele (Ivanić-Grad), seosko domaćinstvo Stara preša (Šenkovec) i izletište Vina Kos-Jurišić (Sveti Ivan Zelina), ali i velikogorički Bistro Babriga.
Jelovnik svakog restorana možete pogledati na fotografiji u tekstu ili ga proučiti OVDJE.
-Očekujemo vas na Danima Okusa, uživajte u desetodnevnom gastronomskom doživljaju i tradicionalnoj kuhinji zagrebačkoga kraja- poručuju iz Županije.
Galerija slika

Nezaustavljiva Bernarda Mostarlić predvodila novo udarničko slavlje s nevjerojatnih 15 golova

Siniša Biško održao koncert u prepunom Lisinskom: „Ovo je ostvarenje mojeg glazbenog sna i vrhunac karijere”

Klafurić preporodio Široki, u srijedu se vraća u Mostar: Veliki naklon ide mojim igračima za pristup i sve što su prikazali dosad

Gornje Podotočje: Lopov iz kuće odnio vrijednu tehniku

Savršena sezona bez poraza: HOK Gorica slavljem kod Olimpika još jedan korak bliže povratku u 1. B HOL

„Glina & Vina”: Pokažite svoju kreativnost na radionici oblikovanja gline u Caffe baru Alkar
