Novosti Sport Događanja

Dašak luksuza u našem gradu: Pripremite svoje okusne pupoljke za jedinstveni gastronomski doživljaj

06.12.2022. / Redakcija

Restoran i hotel Chop Old House u ponedjeljak otvara svoja vrata gostima. Riječ je o gastronomskoj atrakciji koja će obogatiti kulinarsku ponudu Velike Gorice i Zagrebačke županije.

Za kreiranje jelovnika odgovoran svestrani chef Melkior Bašić koji je stažirao u „Michelin restoranima“ u Bordeauxu u Francuskoj. Kuhinju će voditi vrhunski mladi kuhari Zlatko Belužić i Goran Hlišć, koji su zaduženi svojim kulinarskim bravurama povesti goste u gastronomsku avanturu.

Fokus je stavljen i na vrhunsku uslugu. Za vinsku kartu zadužen je sommelier Damjan Paripović, koji je posljednje desetljeće proveo Katru i Dubaiju radeći za Hilton hotele. Ovdje ćete moći kušati vrhunska vina, a da pri tome ne morate uzimati cijelu butelju, već ćete moći naručiti samo čašu. Što nije loše kad se cijena butelje vrhunskog vina kreće oko 900 kuna, a želja vam je probati takvo vino.

- Naša vizija je postati najbolji boutique hotel i restoran u Zagrebačkoj županiji. U Velikoj Gorici smjestile su se uprave nekih od najvećih kompanija u zemlji i dota je firmi, a za sve njih u ponudi imamo posebnu salu za poslovne sastanke, koja je odvojena od ostataka prostora i ima svog posebnog konobara – rekla nam je voditeljica Anamarija Vidić.

U Chop Old House-u moći ćete uživati i u vrhunskim cigarama uz nastupe poznatih domaćih saksofonista. Tako da će i noćni život našeg grada dobiti jedan novi kvalitetan sadržaj.

Cijene jela kretat će se od 135 do 300 kuna.

- Ono što mi nudimo je jedno lijepo iskustvo i gastro doživljaj. Želimo da se gost opusti i da ih mi vodimo kroz tu jednu priču – dodala je Vidić.

Foto: Facebook/chopoldhousehotel

 

Galerija slika

Dašak luksuza u našem gradu: Pripremite svoje okusne pupoljke za jedinstveni gastronomski doživljaj Dašak luksuza u našem gradu: Pripremite svoje okusne pupoljke za jedinstveni gastronomski doživljaj Dašak luksuza u našem gradu: Pripremite svoje okusne pupoljke za jedinstveni gastronomski doživljaj Dašak luksuza u našem gradu: Pripremite svoje okusne pupoljke za jedinstveni gastronomski doživljaj Dašak luksuza u našem gradu: Pripremite svoje okusne pupoljke za jedinstveni gastronomski doživljaj Dašak luksuza u našem gradu: Pripremite svoje okusne pupoljke za jedinstveni gastronomski doživljaj

Podijeli