
Dašak luksuza u našem gradu: Pripremite svoje okusne pupoljke za jedinstveni gastronomski doživljaj
Restoran i hotel Chop Old House u ponedjeljak otvara svoja vrata gostima. Riječ je o gastronomskoj atrakciji koja će obogatiti kulinarsku ponudu Velike Gorice i Zagrebačke županije.
Za kreiranje jelovnika odgovoran svestrani chef Melkior Bašić koji je stažirao u „Michelin restoranima“ u Bordeauxu u Francuskoj. Kuhinju će voditi vrhunski mladi kuhari Zlatko Belužić i Goran Hlišć, koji su zaduženi svojim kulinarskim bravurama povesti goste u gastronomsku avanturu.
Fokus je stavljen i na vrhunsku uslugu. Za vinsku kartu zadužen je sommelier Damjan Paripović, koji je posljednje desetljeće proveo Katru i Dubaiju radeći za Hilton hotele. Ovdje ćete moći kušati vrhunska vina, a da pri tome ne morate uzimati cijelu butelju, već ćete moći naručiti samo čašu. Što nije loše kad se cijena butelje vrhunskog vina kreće oko 900 kuna, a želja vam je probati takvo vino.
- Naša vizija je postati najbolji boutique hotel i restoran u Zagrebačkoj županiji. U Velikoj Gorici smjestile su se uprave nekih od najvećih kompanija u zemlji i dota je firmi, a za sve njih u ponudi imamo posebnu salu za poslovne sastanke, koja je odvojena od ostataka prostora i ima svog posebnog konobara – rekla nam je voditeljica Anamarija Vidić.
U Chop Old House-u moći ćete uživati i u vrhunskim cigarama uz nastupe poznatih domaćih saksofonista. Tako da će i noćni život našeg grada dobiti jedan novi kvalitetan sadržaj.
Cijene jela kretat će se od 135 do 300 kuna.
- Ono što mi nudimo je jedno lijepo iskustvo i gastro doživljaj. Želimo da se gost opusti i da ih mi vodimo kroz tu jednu priču – dodala je Vidić.
Foto: Facebook/chopoldhousehotel
Galerija slika

Brinimo se o sebi i drugima: Društvo žena Novo Čiče pridružuje se Danu crvenih haljina

Najbolji kad je najteže: Matej i Vedrana osvojili najviše bodova u snježnim uvjetima, MK Velika Gorica i dalje predvodi Samoborsku zimsku trail ligu

Umjetni travnjak na Knejama za bolje uvjete mladih nogometnih nada NK Turopoljca

Velika Mlaka: Uz novu pješačku stazu sigurnije kroz Weingartnerovu

Srebro i bronca za goričke vinare na Međunarodnoj izložbi vina u Ludbregu

Učenica Srednje strukovne škole treća na Badel barmen cupu
