Novosti Sport Događanja

Djeca branitelja obradovala mališane u Centru za odgoj i obrazovanje

16.04.2019. / Vana Pocrnjić

Bliži se blagdansko vrijeme, vrijeme Uskrsa, pa su članovi Udruge djeca hrvatskih branitelja Domovinskog rata Velika Gorica odlučili usrećiti najmlađe Goričane. 

Članovi Udruge posjetili su Centar za odgoj i obrazovanje Velika Gorica gdje su svu djecu obradovali s slatkišima. U ovoj lijepoj akciji osim članova udruge sudjelovao je i Savjet mladih Velika Gorica, također priključili su se i prijatelji, te svi oni koji su osjetili potrebu za pomaganjem.

-Jako nam je drago što smo usrećili naše mališane i proveli sa njima lijepe trenutke. Hvala svim članovima i oni koji nisu, a pomogli su nam sudjelovati u ovoj predivnoj gesti da još jednom razveselimo malene-kazali su iz Udruge djeca hrvatskih branitelja Domovinskog rata Velika Gorica.

 

 

 

Galerija slika

Djeca branitelja obradovala mališane u Centru za odgoj i obrazovanje Djeca branitelja obradovala mališane u Centru za odgoj i obrazovanje Djeca branitelja obradovala mališane u Centru za odgoj i obrazovanje Djeca branitelja obradovala mališane u Centru za odgoj i obrazovanje Djeca branitelja obradovala mališane u Centru za odgoj i obrazovanje Djeca branitelja obradovala mališane u Centru za odgoj i obrazovanje Djeca branitelja obradovala mališane u Centru za odgoj i obrazovanje Djeca branitelja obradovala mališane u Centru za odgoj i obrazovanje Djeca branitelja obradovala mališane u Centru za odgoj i obrazovanje Djeca branitelja obradovala mališane u Centru za odgoj i obrazovanje

Podijeli