Novosti Sport Događanja

"Dva promila" otvorio svoja vrata: Sva pića koja trebate pronađite u novom diskontu

25.01.2024. / Redakcija

 

Na adresi Andrije Kačića Miošića 22c u Velikoj Gorici danas je svoja vrata otvorio novi diskont pića "Dva promila". Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 8:00 do 21:00 navečer.

Brojni ugostitelji već su upoznati s ovim imenom, s obzirom na to da se radi o istoimenoj veleprodaji pića u Zagrebu, a sada je asortiman dostupan i maloprodajnim kupcima.

U svojoj širokoj ponudi imaju dobro poznate brendove domaćih i stranih alkoholnih pića, ali i one manje poznate, a jednako dobre, koje nećete imati priliku pronaći svugdje.

Zaželite li se čašice vina, ovo mjesto je vaša destinacija! Pronaći ćete vina malih i cjenovno pristupačnih, ali i renomiranih vinarija.

Naglasak stavljaju na zadovoljstvo kupaca, stoga su i osigurali uslugu pomoći kupcima oko prijenosa pića iz diskonta do automobila, kako bi im olakšali proces kupnje.

Osim asortimana pića, u ponudu su uvrstili i sve ostale neophodne potrepštine za ugostitelje, poput čaša, toplih napitaka, kava, čajeva, grickalica i party programa.

Važno je još spomenuti da nude i uslugu dostave robe u ugostiteljske objekte, a sve informacije možete dobiti na broju telefona 095 555 95 26. Spremate li proslavu bilo koje vrste, dođite u "Dva promila" i pronađite sve na jednom mjestu.

 

 

(promo)

 

 

Galerija slika

"Dva promila" otvorio svoja vrata: Sva pića koja trebate pronađite u novom diskontu "Dva promila" otvorio svoja vrata: Sva pića koja trebate pronađite u novom diskontu "Dva promila" otvorio svoja vrata: Sva pića koja trebate pronađite u novom diskontu "Dva promila" otvorio svoja vrata: Sva pića koja trebate pronađite u novom diskontu "Dva promila" otvorio svoja vrata: Sva pića koja trebate pronađite u novom diskontu "Dva promila" otvorio svoja vrata: Sva pića koja trebate pronađite u novom diskontu "Dva promila" otvorio svoja vrata: Sva pića koja trebate pronađite u novom diskontu "Dva promila" otvorio svoja vrata: Sva pića koja trebate pronađite u novom diskontu "Dva promila" otvorio svoja vrata: Sva pića koja trebate pronađite u novom diskontu

Podijeli