°C 14

Dvorana puna radosti na priredbi Centra za odgoj i obrazovanje

04.12.2019.

Romana Šimek

U dvorani Pučkog otvorenog učilišta sinoć je priredbom ‘Gradu s ljubavlju’ Centar za odgoj i obrazovanje Velika Gorica obilježio Međunarodni dan osoba s invaliditetom.

-Već peti put smo ovdje u Učilištu, u ovo predbožićno vrijeme, pa smo stoga i pripremili program u božićnom duhu.- kazala je ravnateljica Centra Nikolina Vučković Barišić.

Mališani su tako svoj program počeli uvježbavati već u rujnu, a baš kao i u svibnju, dvorana je bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Da su to odlično odradili pokazao je i veliki pljesak čak i u pola izvedbe, kojima su ih podržavali ponosni roditelji iz publike. 

Svu dobru djecu nagradio je i Sveti Nikola, čijem su se dolasku posebno obradovali, a tom prigodom im je podijelio slatkiše i naravno jedno važno upozorenje.

-Očistite čizmice da se sjaje, no nemojte mi ostavljati ribičke čizme - nemam ja za to poklona!- poručio im je Sv. Nikola. 

Još jedna priredba, no na domaćem terenu, upravo u Centru za odgoj i obrazovanje održat će se u petak u 11 sati kada im, već tradicionalno, dolaze motoristi. 

Galerija slika

Dvorana puna radosti na priredbi Centra za odgoj i obrazovanje Dvorana puna radosti na priredbi Centra za odgoj i obrazovanje Dvorana puna radosti na priredbi Centra za odgoj i obrazovanje Dvorana puna radosti na priredbi Centra za odgoj i obrazovanje Dvorana puna radosti na priredbi Centra za odgoj i obrazovanje Dvorana puna radosti na priredbi Centra za odgoj i obrazovanje Dvorana puna radosti na priredbi Centra za odgoj i obrazovanje Dvorana puna radosti na priredbi Centra za odgoj i obrazovanje Dvorana puna radosti na priredbi Centra za odgoj i obrazovanje Dvorana puna radosti na priredbi Centra za odgoj i obrazovanje Dvorana puna radosti na priredbi Centra za odgoj i obrazovanje Dvorana puna radosti na priredbi Centra za odgoj i obrazovanje Dvorana puna radosti na priredbi Centra za odgoj i obrazovanje Dvorana puna radosti na priredbi Centra za odgoj i obrazovanje Dvorana puna radosti na priredbi Centra za odgoj i obrazovanje Dvorana puna radosti na priredbi Centra za odgoj i obrazovanje Dvorana puna radosti na priredbi Centra za odgoj i obrazovanje Dvorana puna radosti na priredbi Centra za odgoj i obrazovanje Dvorana puna radosti na priredbi Centra za odgoj i obrazovanje Dvorana puna radosti na priredbi Centra za odgoj i obrazovanje