Novosti Sport Događanja

Folklorna večer u Lukavcu: U tradicionalnim pjesmama i plesu uživali izvođači i publika

21.11.2023. / Maja Peranić

KUD Stari grad Lukavec u nedjelju je održao svoj tradicionalni godišnji koncert. Pred prepunom dvoranom društvenog doma sve skupine KUD-a pokazale su bogatstvo kulturne tradicije o kojoj uče i koju vjerno čuvaju.

Osim KUD-a Stari grad folklornu večer upotpunili su i gosti iz KUD-a Novo Čiče.

U ovoj folklornoj večeri u Lukavcu uživali su i izvođači te brojna publika koja je svaki njihov nastup nagradila velikim pljeskom. 

Iz KUD-a Stari grad Lukavec zahvalili su svima koji ih kroz godine prate i pomažu u njihovom radu kako bi se bogata baština našeg kraja očuvala.

-Osim našim gostima potrebno je zahvaliti voditeljici Ani Mirenić, voditeljima Karli Šiprak, Mirjani Jakunić, Željku Grozaju i Draženu Kurilovčanu, roditeljima, izvođačima, sekciji rukotvorina i svima koji su pridonijeli ovom događaju. Naravno zahvaljujemo i našoj vjernoj publici na tako velikom odazivu i potpori koju nam pruža-poručili su iz KUD-a Stari grad Lukavec.

 

Foto: Iva Radić

Galerija slika

Folklorna večer u Lukavcu: U tradicionalnim pjesmama i plesu uživali izvođači i publika Folklorna večer u Lukavcu: U tradicionalnim pjesmama i plesu uživali izvođači i publika Folklorna večer u Lukavcu: U tradicionalnim pjesmama i plesu uživali izvođači i publika Folklorna večer u Lukavcu: U tradicionalnim pjesmama i plesu uživali izvođači i publika Folklorna večer u Lukavcu: U tradicionalnim pjesmama i plesu uživali izvođači i publika Folklorna večer u Lukavcu: U tradicionalnim pjesmama i plesu uživali izvođači i publika Folklorna večer u Lukavcu: U tradicionalnim pjesmama i plesu uživali izvođači i publika Folklorna večer u Lukavcu: U tradicionalnim pjesmama i plesu uživali izvođači i publika Folklorna večer u Lukavcu: U tradicionalnim pjesmama i plesu uživali izvođači i publika

Podijeli