Novosti Sport Događanja

FOTO Dan na Tuđmancu ispunjen smijehom i lavežom: Humanitarna akcija dobila je dva sretna završetka!

11.05.2021. / Petar Brnada

Humanitarna akcija koju su zajedničkim snagama pokrenuli i održali Gorički klub mladih, Sklonište za životinje te udruga Sigurna Kućica, rezultirala je prekasnim danom ispunjenim smijehom, lavežom i dijeljenjem iskustava o kućnim ljubimcima, a na kraju je imala dva sretna završetka.

Uspjeli su, naime, prikupiti čak 1000 kuna za udrugu Sigurna Kućica, a uz to je i udomljen slatki pas Vili koji je zapeo za oko jednom paru tijekom fotografiranja.

Građani su imali priliku uz fotografiranje sa svojim kućnim ljubimcima, slikati se i s ljubimcima iz skloništa koji su bili toliko umiljati da je jedva tko odbijao i tu priliku.

Fotografiranje je odradio Filip Čačija, koji je uspio svojim profesionalnim okom uloviti moment sreće i veselja između ljubimaca i vlasnika, tako da je svaka fotografija ispala drugačijom.

-Želim zahvaliti svim građanima koji su se odazvali humanitarnoj akciji jučer ujutro u parku dr. Franje Tuđmana. Veselimo se budućim akcijama i druženjima na otvorenome- naglasila je Sara Kajgana Raga, voditeljica Goričkog kluba mladih.

Galerija slika

FOTO Dan na Tuđmancu ispunjen smijehom i lavežom: Humanitarna akcija dobila je dva sretna završetka! FOTO Dan na Tuđmancu ispunjen smijehom i lavežom: Humanitarna akcija dobila je dva sretna završetka! FOTO Dan na Tuđmancu ispunjen smijehom i lavežom: Humanitarna akcija dobila je dva sretna završetka! FOTO Dan na Tuđmancu ispunjen smijehom i lavežom: Humanitarna akcija dobila je dva sretna završetka! FOTO Dan na Tuđmancu ispunjen smijehom i lavežom: Humanitarna akcija dobila je dva sretna završetka! FOTO Dan na Tuđmancu ispunjen smijehom i lavežom: Humanitarna akcija dobila je dva sretna završetka! FOTO Dan na Tuđmancu ispunjen smijehom i lavežom: Humanitarna akcija dobila je dva sretna završetka! FOTO Dan na Tuđmancu ispunjen smijehom i lavežom: Humanitarna akcija dobila je dva sretna završetka!

Podijeli