Novosti Sport Događanja

FOTO "I tu je moj dom": Turopolje kao inspiracija mališanima Centra za odgoj i obrazovanje

21.07.2021. / Maja Peranić

Do kraja kolovoza na Dječjem odjelu Gradske knjižnice možete razgledati izložbu koju su pripremili učenici Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica. Riječ je o izložbi pod nazivom „I tu je moj dom” koja prikazuje dijelove našeg grada i okolice, te je prepuna poznatih građevina koje će posjetitelji zasigurno prepoznati.

-Tu su Muzej Turopolja, stari grad Lukavec , župna crkva, kapelica na Plesu, prijevozna sredstva, jezero Čiče, starine iz Muzeja, drveno graditeljstvo, lijepa košaru iz našeg školskog parka...Ima još puno tema koje nisu obrađene, pa nastavljamo na jesen sa širenjem izložbe! Svakako prošećite do knjižnice, pogledajte izložbu i posudite koju knjigu-poručili su iz Centra.

Za izložbu su zaslužni mališani od 5. do 8. razreda pod vodstvom edukacijskih rehabilitatorica Marije i Kristine.

Podsjetimo, Centar je u Dječjoj knjižnici ovog proljeća priredio izložbu „I kad je siv vidim svoj grad u bojama” koja je na maštovit način također prikazivala dijelove našeg grada. O tome smo pisali – ovdje.

Galerija slika

FOTO "I tu je moj dom": Turopolje kao inspiracija mališanima Centra za odgoj i obrazovanje FOTO "I tu je moj dom": Turopolje kao inspiracija mališanima Centra za odgoj i obrazovanje FOTO "I tu je moj dom": Turopolje kao inspiracija mališanima Centra za odgoj i obrazovanje FOTO "I tu je moj dom": Turopolje kao inspiracija mališanima Centra za odgoj i obrazovanje FOTO "I tu je moj dom": Turopolje kao inspiracija mališanima Centra za odgoj i obrazovanje FOTO "I tu je moj dom": Turopolje kao inspiracija mališanima Centra za odgoj i obrazovanje FOTO "I tu je moj dom": Turopolje kao inspiracija mališanima Centra za odgoj i obrazovanje FOTO "I tu je moj dom": Turopolje kao inspiracija mališanima Centra za odgoj i obrazovanje FOTO "I tu je moj dom": Turopolje kao inspiracija mališanima Centra za odgoj i obrazovanje FOTO "I tu je moj dom": Turopolje kao inspiracija mališanima Centra za odgoj i obrazovanje

Podijeli