Novosti Sport Događanja

FOTO Izložba Lego kockica oduševila i velike i male posjetitelje

24.02.2024. / Maja Peranić

Za kraj Tjedna bajki u Velikoj Gorici otvorena je izložba Lego kockica u organizaciji Udruge Kockice.hr. U Galeriji Trumbetaš od jutros pa sve do 18 sati dvadesetak je izlagača, entizijasta i zaljubljenika u kockice izložilo svoje radove.

 

Od gusarskih brodova, dvoraca svih vrsta, Divljeg zapada, pa sve do modela željeznice, automobila pa znanstvene fantastike, svemira i dvorca Harrya Potera, kao i lego robota koji slaže Rubickovu kocku i još mnoštvo kreacija, imaju prilike razgledati naši sugrađani.

 

Kako izložba privlači one najmlađe tako je, možda još više njihove roditelje koje popularni legići uvijek vraćaju u djetinjstvo.

No, strastveni ljubitelji lego kockica koji su tu svoju ljubav nastavili njegovati i kao odrasli danas su Velikogoričanima priredili ovu atraktivnu izložbu.

Među njima je i Zvonimir Lapov Padovan član upravnog odbora Kockica koji nam je predstavio i svoj unikatni rad koji se našao na ovoj izložbi. Riječ je o jedinom izloženom modelu koji nije Lego već predstavlja lego figuricu u mjerilu 10:1.

-Unikatno je za vidjeti lego figuricu u mjerilu 10:1 izrađeno je na 3D printeru. Našao sam nacrte na internetu, htio sam malo drugacije nešto napraviti, nije klasičan Lego, ali je, vjerujem atraktivno za posjetitelje izložbe-rekao nam je Zvonimir predstavivši nam i druge svoje radove koje možete pogledati skenirajući njegov QR kod također izgrađen od Lega.

Posjetitelji su danas doista uživali na ovoj izložbi, a osim što su je mogli razgledati najmlađi su uživali u kutku za slaganje gdje su mogli izraditi svoje lego kreacije.

Galerija slika

FOTO Izložba Lego kockica oduševila i velike i male posjetitelje FOTO Izložba Lego kockica oduševila i velike i male posjetitelje FOTO Izložba Lego kockica oduševila i velike i male posjetitelje FOTO Izložba Lego kockica oduševila i velike i male posjetitelje FOTO Izložba Lego kockica oduševila i velike i male posjetitelje FOTO Izložba Lego kockica oduševila i velike i male posjetitelje FOTO Izložba Lego kockica oduševila i velike i male posjetitelje FOTO Izložba Lego kockica oduševila i velike i male posjetitelje FOTO Izložba Lego kockica oduševila i velike i male posjetitelje FOTO Izložba Lego kockica oduševila i velike i male posjetitelje FOTO Izložba Lego kockica oduševila i velike i male posjetitelje FOTO Izložba Lego kockica oduševila i velike i male posjetitelje FOTO Izložba Lego kockica oduševila i velike i male posjetitelje FOTO Izložba Lego kockica oduševila i velike i male posjetitelje FOTO Izložba Lego kockica oduševila i velike i male posjetitelje FOTO Izložba Lego kockica oduševila i velike i male posjetitelje FOTO Izložba Lego kockica oduševila i velike i male posjetitelje FOTO Izložba Lego kockica oduševila i velike i male posjetitelje FOTO Izložba Lego kockica oduševila i velike i male posjetitelje FOTO Izložba Lego kockica oduševila i velike i male posjetitelje FOTO Izložba Lego kockica oduševila i velike i male posjetitelje FOTO Izložba Lego kockica oduševila i velike i male posjetitelje FOTO Izložba Lego kockica oduševila i velike i male posjetitelje FOTO Izložba Lego kockica oduševila i velike i male posjetitelje

Podijeli