Novosti Sport Događanja

FOTO Kreativno i poučno: Izložbom "Od zvuka do tona" velikogorički mališani pokazali što su naučili o glazbi

21.11.2023. / Maja Peranić

"Od zvuka do tona" naziv je nove izložbe koju možete pogledati na Dječjem odjelu Gradske knjižnice Velika Gorica. Izložba je rad ručica mališana iz Dječjeg vrtića Velika Gorica odnosno posebno dramsko-scenskog programa nastala uz pomoć odgojiteljica Višnje Orešković, Sandre Toplek i Ivane Janković.

Cilj projekta je, ističu, poticanje djece da istraživanjem i vlastitom aktivnošću pronalaze odgovore vezane uz glazbu i zvukove koji nas okružuju. Mališanima je to itekako pošlo za rukom jer nastali radovi su vrlo kreativni.

Upravo kreativnost kod djece potiče se kontinuirano na Dječjem odjelu Gradske knjižnice kojem je ovo već 14. izložba ove godine.

Podsjetimo, Dječji odjel njeguje dugotrajnu suradnju s ustanovama na području grada koje se bave djecom, a koja traje od samih početaka njegova rada.

-Suradnja s ustanovama traje od početka otvaranja Dječjeg odjela, a uglavnom ih postavljaju ustanove koje se bave s djecom, najčešće vrtići, ali i Centar za odgoj i obrazovanje, Centar za djecu mlade i obitelj, rjeđe su to škole, ali bilo je i njihovih izložbi kroz ovo razdoblje od kad postojimo-kazala nam je ranije Morana Peranić, voditeljica Dječjeg odjela Gradske knjižnice.Svakom novom izložbom suradnja se nastavlja na radost mališana, djelatnika, ali i svakog posjetitelja knjižnice koji može uživati u doista predivnim i inspirativnim radovima najmlađih Velikogoričana.

Galerija slika

FOTO Kreativno i poučno: Izložbom "Od zvuka do tona" velikogorički mališani pokazali što su naučili o glazbi FOTO Kreativno i poučno: Izložbom "Od zvuka do tona" velikogorički mališani pokazali što su naučili o glazbi FOTO Kreativno i poučno: Izložbom "Od zvuka do tona" velikogorički mališani pokazali što su naučili o glazbi FOTO Kreativno i poučno: Izložbom "Od zvuka do tona" velikogorički mališani pokazali što su naučili o glazbi FOTO Kreativno i poučno: Izložbom "Od zvuka do tona" velikogorički mališani pokazali što su naučili o glazbi FOTO Kreativno i poučno: Izložbom "Od zvuka do tona" velikogorički mališani pokazali što su naučili o glazbi

Podijeli