°C 22

FOTO: Na 28. Koncertu u čast braniteljima zapjevali i Ćiro Gašparac i Radojka Šverko

05.03.2019.

Petar Brnada

U crkvi Uzvišenja Svetog križa u Kravarskom proteklog je petka održano 28. izdanje Tradicionalnog koncerta u čast hrvatskih branitelja koji su kao i svake godine do sada organizirali Općina Kravarsko, Zdrug hrvatske obrane ‘Nikola Šubić Zrinski’, Udruga pripadnika 153. brigade HV-a i HRT.

Uz Tamburaški orkestar HRT-a pod vodstvom dirigenta Siniše Leopolda na koncertu su nastupili i Stanko Šarić, Dražen Kurilovčan, Marijan Lučan –Crta, Josipa Gvozdanić, Anamarija Vujnović, Zvonko Kompes, Vokalni ansambl Jane, Kulturno umjetničko društvo Kravarsko, Crkveni zbor Župe Uzvišenja Svetog Križa Kravarsko, a kao posebni ovogodišnji koncerti nastupili su Radojka Šverko i Boris Ćiro Gašparac.

Pokrovitelji održanog koncerta i ovog su puta bili predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, Ministarstvo hrvatskih branitelja te Zagrebačka županija.

Foto: Općina Kravarsko

Galerija slika

FOTO: Na 28. Koncertu u čast braniteljima zapjevali i Ćiro Gašparac i Radojka Šverko FOTO: Na 28. Koncertu u čast braniteljima zapjevali i Ćiro Gašparac i Radojka Šverko FOTO: Na 28. Koncertu u čast braniteljima zapjevali i Ćiro Gašparac i Radojka Šverko FOTO: Na 28. Koncertu u čast braniteljima zapjevali i Ćiro Gašparac i Radojka Šverko FOTO: Na 28. Koncertu u čast braniteljima zapjevali i Ćiro Gašparac i Radojka Šverko FOTO: Na 28. Koncertu u čast braniteljima zapjevali i Ćiro Gašparac i Radojka Šverko FOTO: Na 28. Koncertu u čast braniteljima zapjevali i Ćiro Gašparac i Radojka Šverko FOTO: Na 28. Koncertu u čast braniteljima zapjevali i Ćiro Gašparac i Radojka Šverko FOTO: Na 28. Koncertu u čast braniteljima zapjevali i Ćiro Gašparac i Radojka Šverko FOTO: Na 28. Koncertu u čast braniteljima zapjevali i Ćiro Gašparac i Radojka Šverko FOTO: Na 28. Koncertu u čast braniteljima zapjevali i Ćiro Gašparac i Radojka Šverko FOTO: Na 28. Koncertu u čast braniteljima zapjevali i Ćiro Gašparac i Radojka Šverko