°C 16

FOTO Naziru se obrisi Edukativno kulturnog centra u Novom Čiču

12.08.2020.

Petar Brnada

Radovi na izgradnji Edukativno kulturnog centra u Novom Čiču vidljivo napreduju. Time se danas pohvalio i predsjednik KUD-a Čiče, Stipo Duvnjak, koji je jedan od najzaslužnijih pojedinaca cijele ove lijepe priče.

-Malo po malo gradnja Edukativno kulturnog centra napreduje. Zahvaljujemo gradu Velika Gorica na razumijevanju i financijskoj potpori- poručio je Stipe.

Podsjetimo, kulturno edukativni centar smjestit će se u Etno naselju Novo Čiče, središtu mjesta, gdje je tijekom zime srušena stara neupotrebljiva građevina iz 1897. godine na čijem mjestu će istog izgleda niknuti novi objekt.

- Ova je priča krenula oko 2008. godine, a edukativno-kulturni centar je završni dio cijele priče, te je jako bitan za naselje ali i grad. Što se tiče ESF projekta koji nosi naziv 'Društveni centar Novo Čiče, kao mlado društvo smo skupili hrabrosti da se prijavimo, te smo osmislili sadržaje. Prezentaciju istog ćemo održati 30. lipnja. U planu imamo 7-8 radionica kroz dvije godine, ples sviranje tkanje, vez, računalne radionice za starije osobe, te ono što posebno želim istaknuti je osnivanje tamburaške sekcije osoba s invaliditetom koji će po prvi puta dobiti priliku naučiti svirati i pjevati. Sve ovo ne bi bilo moguće bez podrške našega Grada ali i gradonačelnika. Idemo dalje, navikli smo raditi i stvarati, te moram reći da smo iznimno ponosni na ovaj projekt – kazao nam je na početku izgradnje Stipo Duvnjak, predsjednik KUD-a Novo Čiče.

Galerija slika

FOTO Naziru se obrisi Edukativno kulturnog centra u Novom Čiču FOTO Naziru se obrisi Edukativno kulturnog centra u Novom Čiču FOTO Naziru se obrisi Edukativno kulturnog centra u Novom Čiču FOTO Naziru se obrisi Edukativno kulturnog centra u Novom Čiču FOTO Naziru se obrisi Edukativno kulturnog centra u Novom Čiču FOTO Naziru se obrisi Edukativno kulturnog centra u Novom Čiču FOTO Naziru se obrisi Edukativno kulturnog centra u Novom Čiču