Novosti Sport Događanja

FOTO Počelo obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana: Mladi sportaši oduševili svojim sportskim izvedbama

09.09.2022. / Anes Šuvalić

 

Igralište Osnovne škole Jurja Habdelića danas je odjekivalo cikom i vikom mladosti koja došla pokazati svoja sportska umijeća. Povodom obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana Zajednica športskih udruga organizirala je bogati dvodnevni program na kojem će mladi sportaši pokazati svoje umijeće i upoznati goričku javnost sa sportovima koji se treniraju u Velikoj Gorici.

- Po drugi puta na ovaj način obilježavamo ovaj datum kada se osnovao Hrvatski olimpijski odbor. Želimo pokazati ljudima da je sport sastavni dio života svih dobnih skupina i još jedan poziv svoj populaciji da se aktivno uključe u sport ili počnu jednostavno rekreativno trenirati kako bi unaprijedili svoje zdravlje – rekao je tajnik Zajednice Darko Blažinčić.

Ispred Grada mlade sportašice i sportaše je pozdravio pročelnik upravnog odjela za predškolski odgoj, školstvo i šport Neven Topolnjak.

- Grad Velika Gorica poznat je kao grad sporta. To je za nas jedna važna djelatnost i zato je podupiremo. Putem Zajednice športskih udruga podupiremo sve sportove i svi su dobrodošli u naše klubove. Sredstva koja Grad izdvaja za to su velika i jedna su od najvećih u Hrvatskoj , što se vidi i po uspjesima naših sportskih klubova – istaknuo je Topolnjak.

U subotu se nastavlja program u Parku dr. Franje Tuđmana gdje će se od 15 do 17 sati održavati razne radionice, a od 17 sati počinje Plesni festival #Share-aj pokret.

Od 10 do 13 sati svoja vrata posjetiteljima će otvoriti svi klubovi članovi Zajednice športskih udruga Grada Velike Gorice.

Galerija slika

FOTO Počelo obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana: Mladi sportaši oduševili svojim sportskim izvedbama FOTO Počelo obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana: Mladi sportaši oduševili svojim sportskim izvedbama FOTO Počelo obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana: Mladi sportaši oduševili svojim sportskim izvedbama FOTO Počelo obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana: Mladi sportaši oduševili svojim sportskim izvedbama FOTO Počelo obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana: Mladi sportaši oduševili svojim sportskim izvedbama FOTO Počelo obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana: Mladi sportaši oduševili svojim sportskim izvedbama FOTO Počelo obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana: Mladi sportaši oduševili svojim sportskim izvedbama FOTO Počelo obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana: Mladi sportaši oduševili svojim sportskim izvedbama

Podijeli