Novosti Sport Događanja

FOTO: Snježna idila u gradu, na Tuđmancu osvanuo prvi snjegović

19.01.2024. / Maja Peranić

Snježni prekrivač spustio se danas na Veliku Goricu. Grad je zameten snijegom koji još uvijek neumorno pada. Gust je i pogodan za zimske radosti koje su brojni mališani, ali i oni veliki jedva dočekali.

Na Tuđmancu već ima sanjkača. Grudanja, bacanja po snijegu, pravljenja anđela i drugih oblika zabave ne manjka, a osvanuo je i prvi ovozimski snjegović.

-Brzo smo ga izradili. Za pola sata, najviše je trajalo oblikovanje, ali snijeg je dobar i pogodan za izradu – rekla nam je mlada ekipa autora veselog snjegovića.

Uživancija na Tuđmancu se nastavlja. Budući da snijeg i dalje pada, a prestanak oborina očekuje se tek predvečer, valja dobro iskoristiti ovaj pravi zimski dan, kakvih je proteklih godina sve manje.

Galerija slika

FOTO: Snježna idila u gradu, na Tuđmancu osvanuo prvi snjegović FOTO: Snježna idila u gradu, na Tuđmancu osvanuo prvi snjegović FOTO: Snježna idila u gradu, na Tuđmancu osvanuo prvi snjegović FOTO: Snježna idila u gradu, na Tuđmancu osvanuo prvi snjegović FOTO: Snježna idila u gradu, na Tuđmancu osvanuo prvi snjegović FOTO: Snježna idila u gradu, na Tuđmancu osvanuo prvi snjegović FOTO: Snježna idila u gradu, na Tuđmancu osvanuo prvi snjegović FOTO: Snježna idila u gradu, na Tuđmancu osvanuo prvi snjegović FOTO: Snježna idila u gradu, na Tuđmancu osvanuo prvi snjegović FOTO: Snježna idila u gradu, na Tuđmancu osvanuo prvi snjegović FOTO: Snježna idila u gradu, na Tuđmancu osvanuo prvi snjegović FOTO: Snježna idila u gradu, na Tuđmancu osvanuo prvi snjegović FOTO: Snježna idila u gradu, na Tuđmancu osvanuo prvi snjegović FOTO: Snježna idila u gradu, na Tuđmancu osvanuo prvi snjegović FOTO: Snježna idila u gradu, na Tuđmancu osvanuo prvi snjegović FOTO: Snježna idila u gradu, na Tuđmancu osvanuo prvi snjegović FOTO: Snježna idila u gradu, na Tuđmancu osvanuo prvi snjegović FOTO: Snježna idila u gradu, na Tuđmancu osvanuo prvi snjegović FOTO: Snježna idila u gradu, na Tuđmancu osvanuo prvi snjegović FOTO: Snježna idila u gradu, na Tuđmancu osvanuo prvi snjegović FOTO: Snježna idila u gradu, na Tuđmancu osvanuo prvi snjegović FOTO: Snježna idila u gradu, na Tuđmancu osvanuo prvi snjegović

Podijeli