°C 18

FOTO: Udruga žena Kuče u novouređenom prostoru

11.03.2019.

Petar Brnada

Članice „Udruge žena Kuče“ tijekom posljednjih su mjeseci marljivo i srčano radile na uređenju svoje prostorije kako bi tadašnje uvjete rada pretvorile u onakve kakve i zaslužuju.

Tako su zahvaljujući financijskoj potpori lokalne tvrtke Pilana Pukanić d.o.o. koja je prepoznala trud Udruge žena Kuče, uspjeli prostoriju od 50 metara kvadratnih urediti i prilagoditi onim uvjetima kakve zaslužuje svaka neprofitna organizacija i u kakvima će od sada puno lakše djelovati.

Uz spomenutu tvrtku, iz Udruge su zahvalili i Siniši Malčeviću i Mjesnom odboru Kuče koji su im također pomogli u financijskom obliku, a posebno hvala uputili su svima onima koji su im pomogli u radovima.

-Nadamo se kako će nas naša nova, uređena prostorija još bolje služiti kako bismo svojim radom što više doprinosili lokalnoj zajednici, odnosno društvu- poručili su iz Udruge.

Galerija slika

FOTO: Udruga žena Kuče u novouređenom prostoru FOTO: Udruga žena Kuče u novouređenom prostoru FOTO: Udruga žena Kuče u novouređenom prostoru FOTO: Udruga žena Kuče u novouređenom prostoru FOTO: Udruga žena Kuče u novouređenom prostoru FOTO: Udruga žena Kuče u novouređenom prostoru