Novosti Sport Događanja

FOTO VIJEST Izabrani najljepši balkon i okućnica u Kravarskom

24.06.2022. / Anes Šuvalić

Članice Udruge žena Općine Kravarsko već tradicionalno organiziraju izbor za najljepši balkon i okućnicu. Kako kažu, želja im je motivirati stanovnike Općine da što ljepše urede balkon i okućnicu.

- Konkurencija je bila jaka, a detalji su odlučivali o pobjedi. Žiriju zaista nije bilo lako odlučiti tko će ponijeti titulu za najuređeniji balkon i okućnicu na ovogodišnjem izboru. Na kraju je zasluženo pobijedila obitelj gđe Barice Povoljnjak iz Kravarskog. Njihovi su balkon i okućnica prava cvjetna čarolija, spoj boja, mirisa, harmonije i raskoši – istaknula je predsjednica Udruge žena Općine Kravarsko Dragica Ceković.

Galerija slika

FOTO VIJEST Izabrani najljepši balkon i okućnica u Kravarskom FOTO VIJEST Izabrani najljepši balkon i okućnica u Kravarskom FOTO VIJEST Izabrani najljepši balkon i okućnica u Kravarskom FOTO VIJEST Izabrani najljepši balkon i okućnica u Kravarskom FOTO VIJEST Izabrani najljepši balkon i okućnica u Kravarskom FOTO VIJEST Izabrani najljepši balkon i okućnica u Kravarskom FOTO VIJEST Izabrani najljepši balkon i okućnica u Kravarskom FOTO VIJEST Izabrani najljepši balkon i okućnica u Kravarskom FOTO VIJEST Izabrani najljepši balkon i okućnica u Kravarskom FOTO VIJEST Izabrani najljepši balkon i okućnica u Kravarskom FOTO VIJEST Izabrani najljepši balkon i okućnica u Kravarskom FOTO VIJEST Izabrani najljepši balkon i okućnica u Kravarskom FOTO VIJEST Izabrani najljepši balkon i okućnica u Kravarskom FOTO VIJEST Izabrani najljepši balkon i okućnica u Kravarskom FOTO VIJEST Izabrani najljepši balkon i okućnica u Kravarskom

Podijeli