Novosti Sport Događanja

GKM poziva: Večeras saznajte kako postati Tai Chi instruktor

16.03.2023. / Klara Kosić

Popularnost Tai Chia u svijetu, pa tako i u Velikoj Gorici raste. 

U Goričkom klubu bladih večeras u 18:30 sati imate priliku saznati kako postati Tai Chi instruktor te koliko je ova vještina važna za naše zdravlje.

Upravo zbog toga se traže novi certificirani treneri, a za to mladi sada imaju priliku besplatno. Predstavljanje Tai Chia kao i načina kako postati trener održat će Antun Andreić, inače instruktor programa Tai Chi za zdravlje Instituta Tai Chi for Health dr. Paul Lam iz Australije, neprofitne organizacije koja provodi program Tai Chi for Health isključivo na znanstveno i zdravstveno zasnovanim dokazima.

Treninzi koje Andreić organizira u Velikoj Gorici održavaju se dva puta tjedna i besplatni su, no da bi takvi i ostali potrebno im je još instruktora. Stoga omogućuju edukaciju, praksu i certificiranje koje se priznaje u cijelom svijetu u centrima za Osteoartritis kao i u centrima za kontrolu i prevenciju ozljeda i slično.

-Profil zainteresiranih nije limitiran, ali bi bilo dobro da radimo s osobama koje su u vezi s medicinskom strukom, kineziologijom, fizikalnim terapeutima, studentima medicine, odnosno onima koji imaju empatiju prema vježbanju i vježbačima-govori Antun Andreić te poziva da svi dođu poslušati upravo o tome kako postati instruktor.

Podijeli