Novosti Sport Događanja

Goričke večeri: Uživajte u valcerima KUD-a Mičevec, sutra stiže Pavel, a u subotu Jole

23.05.2024. / Maja Peranić

Najdugovječnija velikogorička manifestacija za vas je i ove godine priredila dane prepune događanjima, koncerte, radionice za djecu, projekcije filmova na otvorenom, brojne atrakcije... Posljednjih dana Goričani doista imaju što posjetiti i u čemu uživati, a program se nastavlja i ovog vikenda.

Nakon što su nas u nedjelju oldtimeri odveli u neka davna vremena, u ponedjeljak je to učinio hrvatski klasik "Tko pjeva zlo ne misli", danas je na redu KUD Mičevec koji će na pozornici u Parku dr.Franje Tuđmana izvesti povijesne građanske pjesme i plesove, polke i valcere. Osim Mičevčana u programu sudjeluju KUD Frankopan iz Severina na Kupi te Udruga "Potkalnički plemenitaši" iz Gornje Rijeke. Uživajte u starim plesovima od 20 sati na Tuđmancu.

U petak, 24. svibnja, na pozornicu Goričkih večeri stiže grupa Pavel. Obožavatelji, ali i svi koji se nađu u parku moći će uživati u hitovima "Poslije nas", "Za nju", "Ljubav", "Dobra stvar" i drugim...

U subotu će Veliku Goricu zapaliti Jole, dok je nedjelja rezervirana za VG Blues, Rock & Country festival na kojem će nastupiti Zdenka Kovačiček, Tomislav Goluban, Trio Quatro, Sky Groove i The Changes.


Dođite i uživajte!

Galerija slika

Goričke večeri: Uživajte u valcerima KUD-a Mičevec, sutra stiže Pavel, a u subotu Jole

Podijeli