°C 23

Gorički klub mladih otvorio svoja vrata! Kreću s besplatnim ponavljanjem za maturu

26.05.2020.

Petar Brnada

Gorički klub mladih ponovno radi po svojem starom radnom vremenu, a osim vraćanju uobičajenim događajima i programima kao što su debata i GO radionica do kraja sezone nastojat će ostvariti čim više zanimljivih i kvalitetnih evenata, koji će se, naravno, održavati u skladu s propisanim mjerama.

-Ponovno otvaranje započinjemo besplatnim ponavljanjem za maturu koje će se održati od 1.6. do 6.6., od ponedjeljka do subote. Instruktori su volonteri Goričkog kluba mladih koji inače drže instrukcije iz različitih predmeta. Poanta predavanja nije učenje polaznika gradivu, obzirom da će se odvijati kratak period pred maturu, već ponavljanje naučenog gradiva i pojašnjavanja dijelova koje učenik ne razumije. Učenici će instruktore slušati na našoj "terasa učionici", točnije na velikoj terasi, gdje ćemo im moći osigurati dovoljan razmak od ostalih- kažu iz GKM-a.

Prijave se šalju putem maila na gorickiklubmladih@gmail.com, a potrebno je samo napisati ime i prezime, gradivo za koje tražite dodatno pojašnjenje i navesti koje predmete žele slušati.

Ponavljanje će se održavati svaki od ponedjeljka do petka (1.6.-5.6.) u terminima:

-HRVATSKI JEZIK 17:00-17:45

-ENGLESKI JEZIK 19:00-19:45

Iznimno matematika kreće tek od srijede do subote (3.6.-6.6.)

-MATEMATIKA 18:00-18:45

-u subotu 11:00-12:30

Mjesta su ograničena, a prijave se mogu slati do nedjelje u 21 sat, napominju iz Kluba! Više o samom eventu možete pronaći OVDJE.