Novosti Sport Događanja

HOK: Nagrađeni velikogorički obrtnici Marina Kršek i Stjepan Vlahovac, Ružici Rašperić Povelja komore

26.03.2021. / Maja Peranić

Hrvatska obrtnička komora dodijelila je priznanja i zahvalnice zaslužnim i uspješnim obrtnicima u 2020. godini. Zahvalnice i Priznanja primilo je dvoje velikogoričkih obrtnika Marina Kršek i Stjepan Vlahovac, dok je Povelju komore za iznimnu dugogodišnju potporu i promociju obrtništva primila mr.sc. Ružica Rašperić.

Priznanja uspješnim, uglednim i časnim obrtnicima za izuzetna poslovna dostignuća u obrtu i zasluge u razvoju i promicanju obrtništva i malog poduzetništva , kao i drugim fizičkim i pravnim osobama u zemlji i inozemstvu , koje su svojim djelovanjem dali značajan doprinos razvoju obrtništva Hrvatske svake godine dodjeljuje Hrvatska obrtnička komora.

U 2020. godini ispred Udruženja obrtnika Velika Gorica nagrade su primili u kategoriji Zahvalnice i Priznanja Marina Kršek, vlasnica obrta NEXT GRUPA knjigovodstvo i trgovina te Stjepan Vlahovac, vlasnik obrta VLAHOVAC, obrt za prijevoz i usluge.

Priznanje „Povelja komore“ dodjeljuje se pojedincima i institucijama u zemlji i inozemstvu koje su svojom aktivnošću i suradnjom s Hrvatskom obrtničkom komorom dali izniman doprinos razvoju i ugledu obrta i obrtničkih institucija. U 2020. 'Povelju komore' za iznimnu dugogodišnju potporu i promociju obrtništva i obrtnika, izuzetnu suradnju sa Udruženjem obrtnika Velika Gorica, te podršku, poticanje i promicanje obrtničkih manifestacija primila je mr.sc. Ružica Rašperić.

S obzirom na to da se u 2020. zbog pandemije COVID 19 priznanja nisu mogla uručiti dobitnicima, ispred velikogoričkog Udruženja obrtnika predsjednik Vladimir Birek uručio je priznanja ,nakon održane sjednice Upravnog odbora Udruženja, dobitnicima iz Velike Gorice.

Galerija slika

HOK: Nagrađeni velikogorički obrtnici Marina Kršek i Stjepan Vlahovac, Ružici Rašperić Povelja komore HOK: Nagrađeni velikogorički obrtnici Marina Kršek i Stjepan Vlahovac, Ružici Rašperić Povelja komore HOK: Nagrađeni velikogorički obrtnici Marina Kršek i Stjepan Vlahovac, Ružici Rašperić Povelja komore

Podijeli