Novosti Sport Događanja

Humanitarna aukcija Noći borilačkih sportova ide dalje: Licitirajte za unikatni dres GNK-a Dinamo!

21.05.2019. / Petar Brnada

Manifestacija Noć borilačkih sportova koja je već postala tradicionalno događanje u našem gradu od ovogodišnjeg izdanja ima i svoj humanitarni karakter pa se tako sve do 1. lipnja, tj. do početka manifestacije, na službenoj Facebook stranici eventa održavaju aukcije na kojima možete licitirati za vrlo vrijedne sportske artikle!

Prva aukcija nudila je posebnu poslasticu- boksačke rukavice s potpisom višestrukog prvaka Hrvatske, pobjednika niza boksačkih memorijala diljem Hrvatske, reprezentativca i ljudine i našeg Velikogoričanina, Vedrana Perekovića.

Startna licitacija za Perekovićeve rukavice iznosila je 300 kuna, a na kraju su, nakon nadmetanja sudionika koje po pravilima traje 48 sati, u komentarima na sliku, prodane za najvišu ponuđenu cijenu koja je iznosila 3100 kuna.

Drugi krug humanitarne aukcije donio je dres HNK Gorice, i to ne bilo kakav nego povijesni dres prve i iznimno uspješne sezone Goričana u HNL-u sa potpisima svih igrača. Nakon početne cijene od 500 kuna ovaj unikatni dres prodan je za 2700 kuna.

Humanitarna aukcija danas je otvorila i treći krug koji donosi još jedan raritet- dres kluba koji je ove sezone osvojio svoj dvadeseti naslov Prvaka Hrvatske te koji se tijekom protekle, za hrvatski nogomet povijesne godine, protiv portugalske Benfice borio za ulazak u četvrtfinale Europske lige. To je naravno GNK Dinamo koji se u suradnji sa zdravstvenom ustanovom za medicinu rada i sporta 'Vaš pregled', uključio u akciju.

Početna cijena vrijednog Dinamovog dresa iznosi 600 kn, a na vama je da požurite na službene stranice Noći borilačkih sportova te date svoju ponudu i možda baš vi odnesete pobjedu!

Podsjetimo, Noć borilačkih sportova je manifestacija na kojoj se predstavljaju sportski dosezi velikogoričkih borilačkih klubova – od najranije dobi djece koja rade prve sportske korake pa sve do sportaša koji osvajaju najprestižnija natjecanja u svijetu, a ovogodišnje, sedmo izdanje, koje je kroz aukcije dobilo i humanitarnu notu, u Parku dr. Franje Tuđmana održat će se 1. lipnja.

Sva sredstva prikupljena aukcijama namijenjena su udruzi Turopoljsko srce koja se već nebrojeno puta dokazala kao veliki prijatelj svima onima koji su u potrebi, te stoji iza brojnih goričkih humanitarki kojima se prikupljala pomoć za naše sugrađane zatečene raznim životnim nedaćama.

Podijeli