Novosti Sport Događanja

"Imitatorski show by Danko Ažić – stand up satira" dolazi u Veliku Goricu!

03.04.2024. / Maja Peranić

Jedinstven show u kojem se satiričar i imitator Danko Ažić iz perspektiva 40 poznatih osoba na zabavan način osvrće na razne aktualne teme koje nas muče zadnjih godina dolazi u Veliku Goricu. Ne propustite ovu stand-up satiru koju u naš grad dovodi Caffe Bar Chelos.

Danko Ažić je imitator, satiričar, voditelj, MC, glumac, autor, performer...koji svojim nastupom nasmijava publiku,a li ih i potiče na razmišljanja o aktualnim društvenim temama. Od 2018. godine nastupa sa svoja 3 satirična imitatorska showa “Bok (i) Hrvati” (u kojem imitira 30 poznatih ličnosti te ih povezuje u jednu priču isprepletenu humorom i dubokim porukama) “Koronike iz Hrvatske” (u kojem se iz perspektiva 30 poznatih ličnosti na zabavan i satiričan način osvrće na sve ono što je korona virus donio odnosno odnio sa sobom te ubacuje, a najnoviji show s kojim nastupa zove se “Imitatorski show by Danko Ažić – stand up satira” te će upravo u njemu imati prilike uživati velikogorička publika.

Od novonormalnog do raznih poskupljenja, AI umjetne inteligencije i društveno-političke neinteligencije – sve navedene teme obrađene kroz parodiju, imitacije, satiru i improvizaciju imat ćete priliku čuti i vidjeti u utorak, 9. travnja u Velikoj Gorici u Caffe Baru Chelos od 20,30 sati.

Ulaznice se kupuju u Chelos baru, a cijena je 7 eura. U suradnji s organizatorima s 2 puta po dvije ulaznice nagrađuje vas VGdanas u nagradnoj igri koja vas danas posljepodne očekuje na našoj Facebook stranici.

Podijeli