Novosti Sport Događanja

Izaberite adventski vijenac i donirajte za seke Rinčić

19.11.2023. / Ivana Ćurić

Uoči početka došašća i Božića koji nam je svakom danom sve bliže, sve smo spremniji darivati bližnje i pomagat im. Ako ste u potrazi za adventskim vijencem za vaš dom il želite pritom učiniti dobro djelo svakako svratite danas i sljedeću nedjelju do crkve Bl.Alojzija Stepinca.

Tamo vas čekaju adventski vijenčići i ukrasi, a prikupljene donacije idu sekama Rinčić koje su s mamom i Buvljakušama radile ukrase.

-Zavirite na njihov Božićni stol koji će biti ispred crkve Blaženog Alojzija Stepinca u nedjelju 19. i 26. studenog. Sve ide u humanitarne svrhe za naše lavice Ivu i Lorenu Rinčić kojima će vaš doprinos pomoći u terapijama koje im slijede. Budite njihov vjetar u leđa-poručile su Buvljakuše.

Pronađite ih 19. i 26.studenog ispred ulaza u crkvu tijekom misa u 7, 9, 11 i 18:30 sati

Galerija slika

Izaberite adventski vijenac i donirajte za seke Rinčić Izaberite adventski vijenac i donirajte za seke Rinčić Izaberite adventski vijenac i donirajte za seke Rinčić Izaberite adventski vijenac i donirajte za seke Rinčić Izaberite adventski vijenac i donirajte za seke Rinčić Izaberite adventski vijenac i donirajte za seke Rinčić

Podijeli