Novosti Sport Događanja

Jelušić i Žugaj Velikogoričanima podijelili uskrsne pince

03.04.2021. / Maja Peranić

Kandidat za gradonačelnika Velike Gorice Ivo Jelušić sa stranačkim kolegama iz Gradske organizacije SDP-a Velike Gorice te predstavnicima Foruma mladih SDP-a Velika Gorica i kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Velike Gorice, Brankica Žugaj, danas su uoči Uskrsa građanima Velike Gorice podijelili uskrsne pince.

Jelušić i Žugaj subotnje su prijepodne iskoristili kako bi se podružili s građanima te im tom prilikom, uz mali znak pažnje u vidu ove tradicionalne uskrsne poslastice, uputili čestitke za nadolazeće blagdane.-Mojim Goričankama i Goričanima želim sretan i blagoslovljen Uskrs. Nadam se da ćemo sljedeći proslaviti u boljem okruženju, bez epidemije, s većim optimizmom i boljim životom u našem gradu-rekao je kandidat za gradonačelnika Ivo Jelušić.

Čestitkama se pridružila i kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika, Brankica Žugaj.

-Želim da najveći kršćanski blagdan koji simbolizira čvrstu vjeru i nadu provedete u miru, zdravlju i blagostanju! Sretan vam Uskrs- rekla je Žugaj.

Galerija slika

Jelušić i Žugaj Velikogoričanima podijelili uskrsne pince Jelušić i Žugaj Velikogoričanima podijelili uskrsne pince Jelušić i Žugaj Velikogoričanima podijelili uskrsne pince Jelušić i Žugaj Velikogoričanima podijelili uskrsne pince Jelušić i Žugaj Velikogoričanima podijelili uskrsne pince Jelušić i Žugaj Velikogoričanima podijelili uskrsne pince

Podijeli