Novosti Sport Događanja

Kako postati poduzetnik uz korištenje mjera HZZ-a: Radionica za ljude koji razmišljaju o osnivanju vlastite tvrtke ili obrta

18.01.2023. / Redakcija

Velikogorička razvojna agencija VE-GO-RA organizira prvu radionicu za osobe koje razmišljaju o osnivanju vlastite tvrtke i obrta. Svi zainteresirani moći će se upoznati s ključnim informacijama o poticajima za samozapošljavanje te obvezama nakon ostvarene potpore od HZZ za samozapošljavanje.

Predavanje će se održati 27. siječnja od 10 do 12,30 sati u Pučkom otvorenom učilištu, Zagrebačka 37, učionica 101 na prvom katu.

- Tijekom radionice ćemo Vas upoznati s novim potporama za samozapošljavanje od HZZ u 2023.god:

• Potpora za samozapošljavanje

• Potpora za samozapošljavanje- zeleno/digitalno.

Nadalje upoznati ćemo Vas s uvjetima navedenih potpora te što je sve potrebno prikupiti i pripremiti od dokumentacije kako bi vaša prijava bila kompletna i prihvatljiva za prijavu, uz maksimalan broj bodova. Osim potrebne dokumentacije i popunjavanja poslovnog plana upoznati ćemo Vas i s važnim obvezama tijekom provedbe korištenja dodijeljene potpore – poručili su iz VE-GO-RA-e.

Ova radionica je namijenjena svim pojedincima koji razmišljaju o pokretanju vlastitog poslovanja, nezaposlenim osobama koje su prijavljene na burzu rada te razmišljaju bi li koristili potporu za samozapošljavanje, onima koji žele promjenu u životu te studentima koji razmišljaju što nakon završenog studija.

Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se na mail: josipa.matic@vegora.hr.

Foto: Matko Begovic/Pixsell

 

Podijeli