°C 0

Kino Gorica: Britanci dolaze!

13.07.2020.

Ivana Ćurić

Britanci dolaze u kino Gorica, naravno na veliko platno koje Velikogoričanima ovog četvrtka nudi komediju u kojoj glavne uloge tumače Tim Roth, Uma Thurman te Sofia Vergara, Alice Eve i Maggie Q.

"Britanci dolaze: Prevara u tijeku" zabavan je i duhoviti film u čijem središtu radnje je britanski par umjetnika Harriet i Peter Fox. Njih dvoje planiraju pljačku dragulja u Los Angelesu, nakon što su pobjegli od zloglasne gangsterice Irine, a sve zbog velikog kockarskog duga. No, stvari se dodatno zakompliciraju jer nisu jedini koji žele dragocjeni kamen. Kako završava njihov plan pogledajte u Kinu Gorica od četvrtka do nedjelje u kinu Gorica s početkom u 21 sat.

 

Za najmlađe Velikogoričane od četvrtka do nedjelje u 19 sati na programu Kina Gorica je animirani film "Pjesma mora", predivno ispričana priča koja posjeduje vizualnu raskoš i time jamči da će postati jedan od klasika.

Film je temeljen na irskoj legendi o Selkijima, a priča o Saoirse, posljednjem djetetu tuljanu, i njenom bratu Benu, koji kreću na epsko putovanje kako bi spasili svijet od magije i otkrili tajne o svojoj prošlosti. Dok ih progoni vještica sova Mache i brojna drevna i mitska stvorenja, Saoirse i Ben žure probuditi Saoirseine moći i spriječiti da svijet duhova nestane zauvijek. Pjesma mora će očarati i djecu i odrasle.