Novosti Sport Događanja

Knjižnica želi ponuditi nove usluge za građane treće životne dobi! Poziva ih da ispune anketu

23.02.2024. / Maja Peranić

Gradska knjižnica Velika Gorica poziva osobe treće životne dobi da ispune anketu o korištenju usluga knjižnice i interesu o sadržajima koje pruža Gradska knjižnica.

Koje usluge knjižnice koristite i jeste li s njima upoznati? Koristite li se mobitelom i računalom? Biste li sudjelovali u informatičkim radionicama ili nekim drugim radionicama u knjižnici? Smatrate li da je prostor knjižnice prilagođen vašoj dobi? To su samo neka od pitanja u anketi koju je Gradska knjižnica pripremila za osobe starije od 65 godina, naše sugrađane, a sve u svrhu prikupljanja podataka koji će im pomoći u kreiranju novih sadržaja upravo za treću životnu dob.

-Cilj ankete je prikupiti informacije kako građani treće životne dobi Velike Gorice i okolice percipiraju trenutno dostupne usluge knjižnice i događanja, te što očekuju i žele od mogućih novih usluga i aktivnosti za građane. Kako bismo uz Vašu pomoć mogli razviti novi koncept knjižničnih aktivnosti, molimo Vas da odvojite malo vremena i ispunite upitnik koji je pred Vama – poručili su iz Gradske knjižnice.

U anketi možete dati i svoje prijedloge te na neki način ocijeniti dosadašnje usluge koje knjižnica pruža. Anketi možete pristupiti OVDJE.

Podijeli