Novosti Sport Događanja

Kosničke večeri privukle publiku: „Ovi naši Slavonci bili su jako veseli i uspjeli su svoje dobre vibracije prenijeti i na publiku, koja ih je cijelo vrijeme bodrila pljeskom“

26.09.2022. / Redakcija

Osmo izdanje Kosničkih večeri privuklo je veliki broj zaljubljenika u folklor te tradicionalne plesove i glazbu. Nakon dvije godine neodržavanja zbog epidemiološke situacije, iz Kulturno umjetničke udruge Turopoljska tradicija pripremili su zanimljiv program. Na nogometnom igralištu u Kosnici nastupilo je sedam kulturno umjetničkih društava, a posjetitelji su mogli uživati u nastupima KUD-a Strmec, KUD-a Resnik, KUD-a Smilje, KUD-a Derventsko kolo, Ansambla Zlatne godine, Muške pjevačke skupine Brđani te Izvorne grupe Miris Posavine.

- Stvarno je bilo odlično. Veselo. Ovi naši Slavonci bili su jako veseli i uspjeli su svoje dobre vibracije prenijeti i na publiku, koja ih je cijelo vrijeme bodrila pljeskom. I ostala društva imala su odlične nastupe. Bilo je prekrasno. Ljudi su se zaželjeli druženja i folklora, a poslije službenog dijela za dobru atmosferu su bili zaduženi dečki iz Panamera benda – rekao nam je Filip Margić, predsjednik KUU Turopoljska tradicija.

Filip je istaknuo kako je prezadovoljan odazivom mladih koji su u velikom broju došli na ovu kosničku tradicionalnu manifestaciju.

Foto: Filip Margić

 

Galerija slika

Kosničke večeri privukle publiku: „Ovi naši Slavonci bili su jako veseli i uspjeli su svoje dobre vibracije prenijeti i na publiku, koja ih je cijelo vrijeme bodrila pljeskom“ Kosničke večeri privukle publiku: „Ovi naši Slavonci bili su jako veseli i uspjeli su svoje dobre vibracije prenijeti i na publiku, koja ih je cijelo vrijeme bodrila pljeskom“ Kosničke večeri privukle publiku: „Ovi naši Slavonci bili su jako veseli i uspjeli su svoje dobre vibracije prenijeti i na publiku, koja ih je cijelo vrijeme bodrila pljeskom“ Kosničke večeri privukle publiku: „Ovi naši Slavonci bili su jako veseli i uspjeli su svoje dobre vibracije prenijeti i na publiku, koja ih je cijelo vrijeme bodrila pljeskom“ Kosničke večeri privukle publiku: „Ovi naši Slavonci bili su jako veseli i uspjeli su svoje dobre vibracije prenijeti i na publiku, koja ih je cijelo vrijeme bodrila pljeskom“

Podijeli