Novosti Sport Događanja

Ljepota i zdravlje: Centar za njegu i ljepotu La Beaute drugi u Hrvatskoj nudi tretmane uz Tesla Art Clinic uređaj

04.10.2023. / Ivana Ćurić

Na velikogoričkoj karti kozmetičkih usluga ucrtala se nova zvijezda, riječ je o novootvorenom centru za njegu i ljepotu „La Beautè“ koji je svoja vrata otvorio na adresi Andrije Kačića Miošića 15b, u zajedničkom prostoru gdje se nalazi istaknuti frizerski salon „Tia Lu“.

Riječ je o centru za njegu i ljepotu koji svoju ponudu bazira na uslugama i tretmanima u svrhu njege tijela i skidanja masnih naslaga. Posjetite li ovaj beauty centar ljubazno osoblje dočekat će vas i s vama obaviti inicijalni razgovor i pregled, nakon čega se svakoj klijentici u skladu sa željama i potrebama savjetuju koji tretman odabrati i u kojoj mjeri.

-Smatramo iznimno bitnim napomenuti da svaki tretman ovisi i o životnim stilu klijentice i da bi rezultati bili učinkoviti i dugotrajni potičemo svoje klijentice i na zdrav život-ističu u ovom Centru.Ono što ga razlikuje od niza drugih salona za njegu i ljepotu je to da je gorički „La Beautè“ opremljen najkvalitetnijim i najsuvremenijim aparatima koji se koriste u ovoj branši, a drugi su na hrvatskom tržištu koji posjeduju Tesla Art Clinic uređaj s pet aplikatora koji donosi izvrsne rezultate.

Riječ je o multifunkcionalnom uređaju koji omogućuje brzo oblikovanje tijela, osim toga pomaže u vježbanju zdjelice kako bi se uklonile tegobe s kontinencijom s kojima se žene suočavaju u postporođajnom oporavku, pomaže s tegobama s trtičnim živcem, a izvanredne rezultate daje upravo u svrhu oblikovanja tijela jer koristi magnetne vibracije visokog intenziteta koje djeluju na dubinu od 8 cm. Takvim tretmanima vrlo učinkovito se može postići povećanje mišićne mase i topljenje masnih stanica.

U ponudi je i Vacuslim 48 tretman koji rezultira efektom mršavljenja, koristi se uz korištenje tople i hladne kreme što potiče mršavljenje, olakšava otklanjanje toksina i viška tekućine iz organizma te zahvaljujući efektu presoterapije i saune učvršćuje tijelo i odmah poboljšava izgled tonusa kože, pospješuje dotok kisika u stanice i time sam metabolizam te utječe na smanjenje celulita.Tu je i cijeli niz danas standardnih usluga maderoterapije, termodeke, treding obrva i nausnica i bojanje kanom te usluga puder obrva.

-Svaka žena je lijepa na svoj način, ne postoje dva identična ženska tijela. Svijet danas prikazuje savršenstvo ženskog tijela kao obavezu te se nameću standardi koji često nisu onakvi kakvima se prikazuju. Vjerujemo da svojom stručnošću te individualnim i ciljanim pristupom zajedno možemo doći do vrhunskih rezultata. Ne dajemo obećanja, nudimo rješenja do kojih zajedno dolazimo jer zadovoljna klijentica je naša najveća nagrada-ističe vlasnica Marija Mrkonjić, a na Velikogoričankama je da svrate i uvjere se same.
 

 

(promo)

 

Galerija slika

Ljepota i zdravlje: Centar za njegu i ljepotu La Beaute drugi u Hrvatskoj nudi tretmane uz Tesla Art Clinic uređaj Ljepota i zdravlje: Centar za njegu i ljepotu La Beaute drugi u Hrvatskoj nudi tretmane uz Tesla Art Clinic uređaj Ljepota i zdravlje: Centar za njegu i ljepotu La Beaute drugi u Hrvatskoj nudi tretmane uz Tesla Art Clinic uređaj Ljepota i zdravlje: Centar za njegu i ljepotu La Beaute drugi u Hrvatskoj nudi tretmane uz Tesla Art Clinic uređaj Ljepota i zdravlje: Centar za njegu i ljepotu La Beaute drugi u Hrvatskoj nudi tretmane uz Tesla Art Clinic uređaj Ljepota i zdravlje: Centar za njegu i ljepotu La Beaute drugi u Hrvatskoj nudi tretmane uz Tesla Art Clinic uređaj Ljepota i zdravlje: Centar za njegu i ljepotu La Beaute drugi u Hrvatskoj nudi tretmane uz Tesla Art Clinic uređaj Ljepota i zdravlje: Centar za njegu i ljepotu La Beaute drugi u Hrvatskoj nudi tretmane uz Tesla Art Clinic uređaj Ljepota i zdravlje: Centar za njegu i ljepotu La Beaute drugi u Hrvatskoj nudi tretmane uz Tesla Art Clinic uređaj Ljepota i zdravlje: Centar za njegu i ljepotu La Beaute drugi u Hrvatskoj nudi tretmane uz Tesla Art Clinic uređaj Ljepota i zdravlje: Centar za njegu i ljepotu La Beaute drugi u Hrvatskoj nudi tretmane uz Tesla Art Clinic uređaj Ljepota i zdravlje: Centar za njegu i ljepotu La Beaute drugi u Hrvatskoj nudi tretmane uz Tesla Art Clinic uređaj Ljepota i zdravlje: Centar za njegu i ljepotu La Beaute drugi u Hrvatskoj nudi tretmane uz Tesla Art Clinic uređaj

Podijeli