°C 32

"Logan Lucky" i "Otmica" u goričkom kinu

14.09.2017.

ivana

Novi naslovi stigli su u goričko kino, pa tako već danas možete pogledati akcijsku komediju Logan Lucky ili triler Otmica s Halle Berry u glavnoj ulozi.

Od 14 do 19. rujna u 18 sati* pogledajte akcijsku komediju u kojoj glume poznata imena poput Daniel Craig, Channing Tatum, Adam Driver i Katie Holmes.
„Povratnički" film slavnog Stevena Soderbergha, redatelja filmova Oceanovih jedanaest, dvanaest i trinaest. Priča je to o dvojici braće koji planiraju izvesti veliku pljačku tijekom NASCAR utrke.U 20 sati* počinje triler s Halle Berry u glavnoj ulozi. U SAD-u, svakih 40 sekundi nestane jedno dijete. Nikada ne razmišljate da se to može dogoditi i vama. Dok se ne dogodi. Sama i uplašena, Kate McCoy ne želi prepustiti sudbinu i život svoga sina otmičarima. U ključnom trenutku ona odluči uzvratiti. U napetoj utrci protiv vremena,
Kate ništa ne može spriječiti u nevjerojatnoj potjeri.

Odlučite li večer provesti u kinu Gorica, podsjećamo vas da kupljenu ulaznicu kasnije možete zamijeniti za besplatni shake ili malo piće po izboru u goričkom McDonald'su.

 

*nedjeljom su projekcije pola sata kasnije