Novosti Sport Događanja

Lukavčanka Marsela napustila "Život na vagi": Odlazi nam dobri duh tima

06.12.2023. / Ivana Ćurić

U jučerašnjoj epizodi 'Života na vagi' natjecatelji su išli na novo vaganje, a samo njih deset odradit će i 11. ciklus showa.

Kandidati su odradili vaganje, bilo im je drago vidjeti svoje najmilije, a komentirali su i svoj izgled kada su tek ušli u ovaj šou koji sada polako već ide ka svojoj završnici , te više neće biti podijeljeni u timove.

Goran je priznao da mu je psihički sve teže kako vrijeme odmiče te da ga je bilo sram kad je vidio snimku s prvog vaganja. Bitno mu je da njegov tim vidi koliko se trudi, a o finalu još ne razmišlja, nego ide korak po korak.

„Skinuo sam više od 30 kilograma; sve mi je lakše, od vezanja tenisica do bilo kakve kretnje, uz stepenice, bilo što, puno mi je lakše i jednostavnije jer imam više energije“, rekao je Goran koji je prošli put imao 124,1 kilogram, sad je izgubio 2,9 kilograma, što je 2,3% tjelesne mase.

Šepić je bio sretan što se družio sa sestrom i što je Edo podignuo intenzitet treninga te se nada da će i on stići do finala. Komentirao je i svoj video s prvog vaganja te rekao:

„Nisam se tako vidio u to vrijeme.“ Prošli put imao je 141,2 kilograma, sad je izgubio 3,1 kilogram, što je 2,2% tjelesne mase.Posjet obitelji razveselio je Martina, a rastužilo ga je kad je vidio kako je prije izgledao. „Male me bilo i sram“, priznao je i zaključio da se dosta promijenio otad, da je sazreo. Prošli put imao je 132,7 kilograma, sad je izgubio 2 kilograma, što je 1,5% tjelesne mase.

Marsela se nije nadala dobrom rezultatu jer su joj noge jako otečene. Bilo ju je sram kad je vidjela kako je prije izgledala te da joj je drago što je počela mariti za sebe. „I voljela bih više riskirati“, rekla je Marsela koja je prošli put imala 152 kilograma, sad je izgubila 0,1 kilogram, što je 0,1% tjelesne mase. „Čak sam očekivala i plus s obzirom na tu otečenost. Barem je bio minus“, rekla je.

Posljednji na vaganju je bio Pero koji je rekao da su ga upornost i snaga doveli do kraja desetog ciklusa. Na posljednjem vaganju imao je 144,4 kilograma, a sada je izgubio sjajnih 5,1 kilograma, što je 3,5% tjelesne mase.

„Skidam kapu! Ne pamtim kad je u plavcima netko u posljednjih par ciklusa izgubio pet kilograma“, rekla je presretna Mirna, a svi su mu potrčali u zagrljaj.

Pero je imao najbolji rezultat u plavom timu, Marie najgori dok je kod crvenih najbolja bila Nina, a najgora Marsela. Bilo je jako napeto, na kod se sve zbrojilo, plavci su izgubili 12,2 kilograma, odnosno 1,9% tjelesne mase dok su crveni izgubili 14,3 kilograma, što je 1,8% tjelesne mase! Edo je bio tužan i razočaran jer su do posljednjeg natjecatelja vodili, a sada se moraju oprostiti od Marsele.

„Odlazi nam dobri duh tima, što mi je jako žao jer nam je Marsela dizala atmosferu na treninzima i trudila se“, rekao je Šepić, a i Marsela je rekla kako će joj nedostajati ekipa i Edo.

U 'Život na vagi' Marsela je došla s 173,9 kilograma, a danas ima 151,9 kilograma - izgubila je 22 kilograma, odnosno, 12,7% tjelesne mase.

„Ovdje sam imala cilj izboriti se protiv sebe i mislim da sam uspjela u tome“, rekla je Marsi, a Edo je na rastanku još jednom pohvalio njezin trud i zalaganje i zamolio je da nastavi vani, a ona je obećala da hoće.

Mirna i Edo objasnili su natjecateljima da će odsad treninzi biti intenzivniji i najvažniju stvar - nema više timova! „Znam da će mi izazovi biti teži i da sam najteža u kući trenutačno, ali furat ću svoj film i dok ide ide“, rekla je Dajana, Šepić smatra da se dinamika odnosa neće puno mijenjati. „I dalje će u kući ostati crveni i plavi u duši i mislim da će tako biti do kraja“, objasnio je Šepić.

No tu nije bio kraj iznenađenjima jer su im treneri otkrili da napuštaju kuću u Lipi i idu na novu lokaciju. „Ne znam jesu li svjesni što ih čeka, ali sad tek slijedi napeto razdoblje“, rekla je Mirna, a Edo nastavio: „Obišli smo šume, rijeke i jezera karlovačkog kraja, ajmo mi na more!“

Kako će se natjecateljima svidjeti njihov novi dom te kakvi ih izazovi ondje očekuju - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Života na vagi', 11. prosinca u 21.15 na RTL-u!

Galerija slika

Lukavčanka Marsela napustila "Život na vagi": Odlazi nam dobri duh tima Lukavčanka Marsela napustila "Život na vagi": Odlazi nam dobri duh tima Lukavčanka Marsela napustila "Život na vagi": Odlazi nam dobri duh tima Lukavčanka Marsela napustila "Život na vagi": Odlazi nam dobri duh tima Lukavčanka Marsela napustila "Život na vagi": Odlazi nam dobri duh tima Lukavčanka Marsela napustila "Život na vagi": Odlazi nam dobri duh tima Lukavčanka Marsela napustila "Život na vagi": Odlazi nam dobri duh tima Lukavčanka Marsela napustila "Život na vagi": Odlazi nam dobri duh tima

Podijeli