°C 26

Luksuz na kvadrat: Zračna luka predstavila novootvorene VIP salone

13.01.2020.

Petar Brnada

U prostoru terminala Zračne luke Franjo Tuđman prije nekoliko dana otvoren je VIP salon za goste koji dolaze redovnim linijama kao i prostor u sklopu terminala generalne avijacije za sve koji stižu privatnim zrakoplovima.

Kako su otkrili iz Zračne luke, riječ je o prostoru koji će biti od posebne važnosti u narednih šest mjeseci, za vrijeme predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem EU.

Novi prostor zapravo predstavlja vrlo ugodan ambijent koji se prostire na više od 900 četvornih metara, a nalazi se na dvjema lokacijama. Između ostaloga, prostor će u narednih pola godine biti na raspolaganju mnogobrojnim dužnosnicima kako bi se opustili ili pripremili i održali sastanke i konferencije za medije.

Kako izgledaju novootvorene prostorije Zračne luke možete pogledati u galeriji fotografija.

Foto: Josip Škof

Galerija slika

Luksuz na kvadrat: Zračna luka predstavila novootvorene VIP salone Luksuz na kvadrat: Zračna luka predstavila novootvorene VIP salone Luksuz na kvadrat: Zračna luka predstavila novootvorene VIP salone Luksuz na kvadrat: Zračna luka predstavila novootvorene VIP salone Luksuz na kvadrat: Zračna luka predstavila novootvorene VIP salone Luksuz na kvadrat: Zračna luka predstavila novootvorene VIP salone Luksuz na kvadrat: Zračna luka predstavila novootvorene VIP salone Luksuz na kvadrat: Zračna luka predstavila novootvorene VIP salone Luksuz na kvadrat: Zračna luka predstavila novootvorene VIP salone Luksuz na kvadrat: Zračna luka predstavila novootvorene VIP salone Luksuz na kvadrat: Zračna luka predstavila novootvorene VIP salone