Novosti Sport Događanja

Mali Buševčani priredili priredbu i obradovali publiku, poslije je Sveti Nikola obradovao njih!

06.12.2023. / Maja Peranić

Društvo žena Buševec i ove je godine u suradnji s Područnom školom Buševec organiziralo prigodan program za djecu koju je u tom naselju jučer posjetio Sveti Nikola koji im je i podijelio darove.

Učenici Područne škole sa svojim su učiteljicama pripremili priredbu, dok su članice Društva žena Buševec u posjet pozvale svetog Nikolu i Krampusa koji su najmlađima podijelili prigodne poklone.

-Radosnim pjesmama i duhovitim igrokazima razdragana dječica su nas uvela u blagdansko vrijeme. Radosni dječji osmijesi govore više i bolje od ijedne riječi. Zahvaljujemo se Marku Antolović i Nikoli Rožić što su upriličili Sv. Nikolu i Krampusa – poručili su iz Društva žena Buševec.

(foto: Društvo žena Buševec)

Galerija slika

Mali Buševčani priredili priredbu i obradovali publiku, poslije je Sveti Nikola obradovao njih! Mali Buševčani priredili priredbu i obradovali publiku, poslije je Sveti Nikola obradovao njih! Mali Buševčani priredili priredbu i obradovali publiku, poslije je Sveti Nikola obradovao njih! Mali Buševčani priredili priredbu i obradovali publiku, poslije je Sveti Nikola obradovao njih! Mali Buševčani priredili priredbu i obradovali publiku, poslije je Sveti Nikola obradovao njih! Mali Buševčani priredili priredbu i obradovali publiku, poslije je Sveti Nikola obradovao njih!

Podijeli