Novosti Sport Događanja

Mališani DV Lojtrica područnog objekta Selnica Šćitarjevska sudjelovali u sadnji stabala

07.03.2024. / Redakcija

Mališani i  odgojiteljice Dječjeg vrtića Lojtrica, područnog objekta Selnica Ščitarjevska posadili su osam stabala javora na dječjem igralištu.

Radi se o projektu „Zalij drvo da izraste prvo”, u suradnji s Gradom Velika Gorica, komunalnim društvom i mjesnim odborom sela.

 

Djeca su svojim rukama pripremali zemlju za sadnju i zalijevali vodu oko stabala. Ovo je početak projekta „Zalij drvo da izraste prvo” koji će Dječji vrtić Lojtrica na području Selnice Šćitarjevske provoditi u narednim mjesecima, a želja je naglasiti važnost volontiranja i činjenja dobrih djela. 

(Foto: DV Lojtrica)

Galerija slika

Mališani DV Lojtrica područnog objekta Selnica Šćitarjevska sudjelovali u sadnji stabala Mališani DV Lojtrica područnog objekta Selnica Šćitarjevska sudjelovali u sadnji stabala Mališani DV Lojtrica područnog objekta Selnica Šćitarjevska sudjelovali u sadnji stabala Mališani DV Lojtrica područnog objekta Selnica Šćitarjevska sudjelovali u sadnji stabala Mališani DV Lojtrica područnog objekta Selnica Šćitarjevska sudjelovali u sadnji stabala Mališani DV Lojtrica područnog objekta Selnica Šćitarjevska sudjelovali u sadnji stabala

Podijeli