Novosti Sport Događanja

Na novoj besplatnoj radionici proučite novitete i prednosti koje donosi Google Analytics 4

21.11.2023. / Ivana Ćurić

Nova radionica Velikogoričke razvojne agencije s temom Google Analyticsa 4 održava se 28. studenog, 2023. godine od 12 do 15 sati u Gradskoj vijećnici (POUVG).

Predavač Krešimir Koružnjak predstavit će novu generaciju Analyticsa, Google Analytics 4 (GA4) , novu, moćnu platformu za analizu podataka koja korisnicima pomaže da bolje razumijemo svoje korisnike i lakše donosimo poslovne odluke. Prijaviti se možete OVDJE.

-Istražite s nama koje promjene donosi u odnosu na raniju verziju i kako iskoristiti prednosti koje nudi. Radionica je namijenjena vlasnicima, direktorima, voditeljima prodaje i marketinga, marketinškim agencijama te svima koji žele poboljšati svoju internetsku stranicu i online prodaju i prezentaciju-poručuju iz VEGORE.

Na radionici će polaznici dobiti uvid u to što je zapravo GA4, koje su osnovne razlike u odnosu na staru verziju (Universal Analytics), metode postavljanja “koda” za praćenje prometa na web stranicu, zatim kakvi tipovi izvješća postoje, te kako ih čitati.

Predavač Krešimir Koružnjak je stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta. Vlasnik je digitalno marketinške agencije LosWebos.

Održao je brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske, a od 2017. godine bio je voditelj projekta „Google digitalna garaža“ – Grow with Google. Ujedno je držao predavanja za velikogoričke poduzetnike u sklopu istog projekta.

U Algebri je radio 4 godine kao rukovoditelj proizvoda za marketinške programe te je ujedno i stručni mentor predavačkog tima u okviru programa obrazovanja „Specijalist za internetski marketing“ i “Specijalist za internetsko oglašavanje“.

Podijeli