Novosti Sport Događanja

Na svoje bicikle i pravac - Buševec! U nedjelju 9. Buševska biciklijada

24.05.2024. / Maja Peranić

U organizaciji Udruge Moj Buševec i partnera ove će se nedjelje održati 9. Buševska biciklijada. Organizatori pozivaju sve zaljubljenike u bicikliranje, rekreativce i profesionalce, sve željne druženja i zdrave zabave na dva kotača da se pridruže.

Biciklijada će se održati u nedjelju, 26. svibnja od 15 sati. Okupljanje je od 14 sati na Trgu Seljačke sloge u Buševcu. Sudjelovanje je bez kotizacije, a prvih 100 prijavljenih dobiva majicu 9. Buševske biciklijade.

Vozit će se 20 kilometara, a organizatori najavljuju nešto drugačiju rutu od prijašnjih godina.

-Ove godine organiziramo malo drugačiju rutu te se nadamo se da će nova lokacija dočeka biciklista 9. Buševske biciklijade biti još atraktivnija od dosadašnjih-kažu organizatori predstavljajući rutu:

-Sami start je već odavno poznat. Kreće se s Trga Seljačke Sloge u Buševcu. Kao i dosadašnjih godina prolazit će kroz sela Turopolje, Rakitovec, Kuče do Vukovine te onda novo izgrađenom biciklističkom stazom do jezera Starog Čiča, to jest do zelenog platoa Skijaškog kluba na vodi "Zagreb".

Tamo će nas domaćini mjesnog odbora Staro Čiče te Vukovina u srcu lijepo ugostiti na "1. Odmoru na vodi", okrijepiti i spremiti na povratak istom rutom nazad.

Dobro provjerite svoje gume i pravac - Buševec!

Podijeli